Slaaptips van Leo

85 jaar Hendriksen!!

Dat zijn 4 generaties bedweters. Op de foto staan ze alle 4. De kleinste dat ben ik, 50 jaar later dan wel. Met al die kennis en ervaring die van vader op zoon is gegaan, vond ik het tijd om dat te gaan delen. Hiermee doe ik overigens wel mijn moeder tekort want ook zij heeft 35 jaar kennis en ervaring doorgegeven… De afgelopen 85 jaar deden we dat natuurlijk al in onze winkel. 

Maar in deze tijd kan dat ook via internet en de sociale media. Het streven is om elke week een blog te schrijven over alles wat met een goed slapen te maken heeft. Maar ook waar je op moet letten bij aanschaf van een boxspring, waterbed, lattenbodem, pocketveermatras, kussens, dekbedden en bedtextiel. Ook komt voorbij wat slapen nou eigenlijk voor je doet, je slaaphouding en het effect van slecht slapen op je dagelijks leven.  Ben je benieuwd naar tips om beter te slapen, in slaap te vallen en hoe je van je slapeloosheid en slaapproblemen af kan komen? Volg dan onze blog met wekelijkse slaaptips. 

Ook wordt dit allemaal gedeeld op Facebook, Instagram en Linkedin.  En je kunt ze altijd teruglezen op onze website, www.bedtijd.nl.


Slaap lekker,

Leo Hendriksen 

Laatste berichten

Merken