Pullman Express Set Liverpool Boxspring

Pullman boxsprings

Al generaties lang beheerst Pullman de kunst van ultiem slaapcomfort, uniek door puur Nederlands vakmanschap. Slaapspecialist Hendriksen is al jaren dealer van Pullman en ook de Pullman specialist in Dordrecht en omstreken. Voor advies en het uitgebreide Pullman assortiment boxsprings en matrassen kom je natuurlijk langs in onze showroom in Dordrecht. Wij adviseren u graag over de Pullman Silverline en Goldline boxsprings, en hebben daarnaast de prijsbewuste Express set in onze winkel voor u klaar staan.

Hoe lang gaat een Pullman boxspring mee?

De levensduur van een gemiddelde Pullman boxspring is zo’n 20 tot 25 jaar. Deze periode geeft de kwalitatief goede boxspring jou en je matras een goede ondersteuning. De Pullman boxsprings bestaan altijd uit een massief houten of stalen frame waarop de gezondeerde pocketveren geplaatst zijn, zij tot zij geveerd. Op de boxsprings worden over het algemeen pocket geveerde matrassen gelegd welke eventueel gestoffeerd zijn, deze gaan altijd in combinatie met een topmatras. Let erop dat de matrassen en eventueel topmatrassen sneller vervangen moeten worden dan de boxspring zelf. Een topmatras vervang je gemiddeld na 4 tot 8 jaar, je matras vervang je na 10 tot 12 jaar.

Pullman Express Set Leeds Boxspring
Pullman Showroom Hendriksen Dordrecht

Slaapadvies voor Pullman boxsprings bij dé Pullman dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Pullman boxsprings en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Pullman bedden, boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Pullman producten.

 

Een Pullman boxspring kopen doe je bij dé Pullman dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Pullman specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.