Pullman Goldline Comforttopper

Pullman toppers

Als je uitgerust wakker wilt worden en houd van een heerlijk zacht bed kies je voor gestoffeerde matrassen met een Pullman topmatras. De Pullman toppers zorgen voor een extra zacht en soepel ligcomfort terwijl de onderliggende matrassen zorgen voor een optimale ondersteuning. Kies voor een Silverline topmatras van Comfortschuim voor een iets stevigere topper of een Goldline topmatras van Natuurlatex voor de meest luxe slaapervaring. Bij Slaapspecialist Hendriksen hebben we een ruime keuze in Pullman matrassen en toppers. Voor proefliggen en advies kom je natuurlijk langs in onze showroom in Dordrecht. Wij adviseren u graag over de Pullman Silverline en Goldline matrassen en topmatrassen.

Slaapadvies voor Pullman toppers bij dé Pullman dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Pullman topmatrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een topper die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Pullman bedden, boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Pullman producten.

 

Een Pullman topmatras kopen doe je bij de Pullman dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Pullman specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Pullman Silverline Comforttopper

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.