Balr.

BALR.

BALR. is een internationaal luxe lifestyle-merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige mode, reisproducten en accessoires en nu ook BALR. Bedden. Het in Nederland gevestigde merk heeft een compleet assortiment hoogwaardige items gecreëerd die inspireren om the life of a BALR. te leven.
BALR. is opgericht in 2013 door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus en is de belichaming van een modern lifestyle-merk. Geïnspireerd, gefocust en in-sync met haar jonge en ambitieuze publiek, brengt het bedrijf de luxe levensstijl van de allerbeste atleten binnen handbereik van iedereen die hard werkt om zijn droom te verwezenlijken.
De BALR.-bedden zitten tussen sjiek en modern in. Ze worden voorzien van allerlei gadgets, zoals bijvoorbeeld ingebouwde geluidsboxen met Bluetooth.

Premium BALR. Bed

Slaap als een BALR. in het premium BALR. Bed. Dit bed is gemaakt met oog voor detail en kwaliteit en biedt superieur comfort terwijl je slaapt. De boxspring heeft 275 pocketveren per vierkante meter en is gemaakt van massief dennenhout. Het bed is volledig elektrisch verstelbaar, zodat je volledige controle hebt over de manier waarop jij optimaal tot rust komt. De boxspring is bedekt met 3 centimeter koudschuim voor maximaal comfort. Het matras heeft een antisliponderkant en 300 pocketveren per vierkante meter, voor een nog betere nachtrust. Het bed heeft een interne Topper HR60 koudschuim met smart cell-buitenkant. De smart cell-techniek zorgt voor je immuunsysteem dankzij de antibacteriële capaciteiten en huidvriendelijkheid.

Elektrisch verstelbaar bed

Het volledig elektrisch verstelbare BALR. Bed zorgt dat je het maximale uit het belangrijkste deel van je dag haalt. Dit bed, gemaakt van hoogwaardig materiaal en met de laatste technologieën voor een comfortabele nachtrust, brengt het leven van een BALR. naar de slaapkamer. Het in het oog springende hoofdbord heeft het iconische hexagonpatroon en het matras zorgt voor een ongeëvenaarde nachtrust.

  • Elektrisch aanpasbaar bed
  • Hoofdbord met hexagondetails
  • Boxspring met 275 pocketveren per m2
  • Matras met 300 pocketveren per m2 en 7 comfortzones
  • Koudschuimtopper met smart cell-bedekking
  • Inclusief levering en montage binnen de Benelux
  • 3 jaar garantie
  • Bijpassend nachtkastje apart verkrijgbaar
  • Alleen beschikbaar in Nederland, België en Luxemburg