Een bed met opbergruimte kopen bij dé Slaapspecialist

Wij zijn er van overtuigd dat een bed bedoeld is om goed en comfortabel in te slapen. Een lattenbodem zorgt voor ondersteuning in samenwerking met de matras, een boxspring is gevuld met pocketveren en werkt op dezelfde manier. Alles werkt met elkaar samen om een goede nachtrust te creëren. Maar is er ruimte over onder je bed, dan kun je denken aan opbergen. Want we slapen niet alleen in de slaapkamer, we bergen er vaak ook beddengoed en andere spullen op.

Hasena Ledikant Opbergruimte

Ledikant met opbergruimte

Een ledikant of bedomranding is ervoor bedoeld om een bedbodem en matras te ‘dragen’. Het ledikant zorgt voor de uitstraling in de slaapkamer terwijl de bedbodem en de matras voor comfort en ondersteuning zorgen. Bij gebrek aan opbergruimte kun je ervoor kiezen om lades te plaatsen onder je ledikant, mits de omranding en bedbodem hoog genoeg van de grond zijn. Een voorbeeld van een ledikant met opberglades is van Hasena. Deze ledikanten kunnen uitgevoerd worden met lades van hoofd tot voeteneinde door zwevende nachtkastjes. Er zijn daarnaast veel mogelijkheden in design, hoofdborden, nachtkastjes, afdekplaten voor lades tegen stof, bedlampjes en kleuren. Daarnaast zijn er ook bedbodems welke ‘’opengeklapt’’ kunnen worden. Een probleem zou kunnen zijn dat onze kwalitatief goede matrassen te zwaar zijn voor dit soort bodems.

Boxspring met opbergruimte

Om te kunnen begrijpen wat een boxspring met opbergruimte is moeten we kijken naar een ‘orginele’ boxspring. Een boxspring is een gestoffeerde bedbodem gevuld met pocketveren. In deze bedbodem die samenwerkt met de matras zit een ondersteuning voor het lijf. Zodra we lades toevoegen aan een boxspring blijft er meestal geen ruimte over voor ondersteuning. In 9 van de 10 gevallen zijn de opbergboxsprings dus gestoffeerde houten bakken, en geen boxspring.

 

Uitkomst in de wereld van goed slapen in de Storage boxspring van Styldecor. Deze boxspring heeft een houten frame welke opengeklapt kan worden. In het bovenste gedeelte van de box zitten kleine pocketveren welke daadwerkelijk meewerken in de ondersteuning van het lijf. Wil je dus opbergruimte in je boxspring, kies dan voor de Styldecor Storage box.

Wacore Waterbed Standaard Softside

Waterbed met opbergruimte

Een waterbed heeft vaak loze ruimte onder de watermatrassen. Een houten frame met kruizen dragen het gewicht van het water en verdelen dit evenredig over het vloeroppervlak. Wa’Core heeft verschillende mogelijkheden om deze ruimte op te vullen met lades. Zo ontstaat er functionele opbergruimte onder het waterbed. Voor alle mogelijkheden, vragen en advies ben je welkom in onze showroom. Hier hebben we twee waterbedden met opbergruimte staan.

Advies voor een bed met opbergruimte bij de Slaapspecialist in Dordrecht

Heb je nog meer vragen, we beantwoorden ze graag en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een bed met opbergruimte dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze.

 

Een bed kopen doe je bij dé Slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé beddenspeciaalzaak van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.