Perzona.

Perzona.

Geen mens is gelijk, iedereen heeft zijn eigen unieke bouw en slaapvoorkeur, voor de juiste ondersteuning is het belangrijk om dat als uitgangspunt te nemen voor het kiezen van jouw matras. Daarom is er dus niet 1 matras voor iedereen maar geloven wij in ieder zijn eigen matras. Dat begint dus vanzelfsprekend bij jou. Meten is weten betekent dat we middels een MyScan de belangrijkste maten van je lichaam scannen en samen met je slaapvoorkeur jouw persoonlijke matrasconfiguratie bepalen. Zo kunnen wij een matras op maat samenstellen dat volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen.

perzona header
 
 
giph scan

Persoonlijk matras dankzij uniek myscan meetsysteem

Om een geheel persoonlijk matras te kunnen samenstellen moet er natuurlijk eerst een meting van je lichaam worden gemaakt. Met ons unieke, gepatenteerde MyScan meetsysteem maken wij een 3D-meting van je lichaam. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke slaapvoorkeur. Onze matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien of veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en wordt zo volledig op jouw lichaam afgestemd, zodat je precies díe ondersteuning krijgt die jij nodig hebt. Zo zal bijvoorbeeld een persoon met een brede schouder- en/of heupbreedte een stevigere hardheid van de tubes nodig hebben rondom deze zones voor de juiste ondersteuning. Daarnaast is jouw favoriete slaaphouding ook van belang voor het matras advies en kan deze dus worden meegenomen in de meting. Ben je bijvoorbeeld een rugslaper? Dan is een extra ondersteuning door middel van hardere tubes in de onderrugzone aan te raden.

perzona vlak web

Ervaar jouw persoonlijke matras in 3 stappen

1. Scan jouw lichaam
2. Jouw persoonlijke tubes worden geconfigureerd
3. Geniet van jouw matras
Wil je ook ervaren wat een persoonlijk aangemeten matras voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een MyScan meting. Configureer samen met jouw slaapadviseur jouw persoonlijke, op maat gemaakte matras.

 
giph scan

De perfecte ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer System

Het gepatenteerde Tube Layer System (TLS) combineert drukverlagend slapen met optimale ondersteuning. Door de ergonomisch gekozen plaatsen, tussen de gel-visco schuimlaag en pocketveren van het matras, zorgen de tubes voor perfecte persoonlijke ondersteuning en balans. Zo beschikt de Perzona Individual 14 matras over een Tube Layer System van 10 cm drukverlagend schuim met 14 tubes. Met behulp van het Perzona MyScan meetsysteem wordt snel en eenvoudig bepaald welke van de 5 hardheden je waar nodig hebt.
De Perzona MyScan houdt daarbij rekening met lengte en breedte van o.a. jouw schouders, onder- en bovenrug, heup en boven- en onderbeen. Na het meten krijg je direct advies en beleef je de ondersteuning die écht bij jou past.
Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met 14 zones en meer dan 500.000 mogelijkheden heeft het Tube Layer Systeem (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.

perzona vlak web

perzonalize

Slapen doet iedereen… maar er slaapt maar één iemand zoals jij. Jij slaapt op jouw manier. Daarom is het tijd voor jouw eigen, unieke matras. Met behulp van ons MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van je lichaam. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke slaapvoorkeur en lichaamsbouw. Onze matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien of veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en wordt zo volledig op jouw lichaam afgestemd, zodat je precies díe ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.