Slaaptips

Slaaptips

Levensduur van een topper. Wanneer is het tijd voor een nieuwe?

Topmatras, ook wel topper genoemd, is een extra toevoeging aan het bed. Het biedt extra comfort en kan de levensduur van het matras verlengen. Maar hoe lang gaat zo’n topper eigenlijk mee? Laten we samen duiken in de wereld van toppers om te ontdekken hoe je de levensduur ervan optimaal kunt benutten!

Kussens

Effectieve oplossingen voor nekklachten

Last van je nek kan erg vervelend zijn. Het kan ervoor zorgen dat je s’nachts, maar ook overdag, moeilijk kunt bewegen en dat je pijnscheuten ervaart in je rug, armen en schouders. Daarnaast kan een gevolg van nekpijn, hevige hoofdpijn zijn.

Kussens

Het ideale kussen

Hoe draagt een hoofdkussen bij aan goed slapen en jouw slaapsysteem? Naast de bedbodem en het matras is het hoofdkussen een ander belangrijk onderdeel om het lichaam de juiste ondersteuning en slaaphouding te geven. Het kussen zorgt ervoor dat je nek op de juiste manier wordt ondersteund en jij optimaal uitrust.

Slaaptips

De ideale slaapkamertemperatuur

De ideale slaapkamertemperatuur wordt vaak vergeten wanneer het gaat over goed slapen. Met de warme zomerdagen en nachten weten we dit allemaal wel, maar in het voor en najaar wordt dit vaak over het hoofd gezien. Dit terwijl de temperatuur in de slaapkamer ontzettend belangrijk is en invloed heeft op de kwaliteit van je slaap.

Slaaptips

85 jaar Hendriksen!!

Dat zijn 4 generaties bedweters. Op de foto staan ze alle 4. De kleinste dat ben ik, 50 jaar later dan wel. Met al die kennis en ervaring die van vader op zoon is gegaan, vond ik het tijd om dat te gaan delen.

Slaaptips

Leo Hendriksen over Auping

Mijn opa had al in 1935 contact met meneer Auping uit Deventer. Auping is altijd een vooruitstrevend familie bedrijf gebleven waar wij graag mee samenwerken.

Slaaptips

Tim over Hendriksen

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Hendriksen, daaraan vooraf gaand heb ik twee keer stage gelopen bij de beddenwinkel.

Slaaptips

Tim over Auping

Auping maakt in mijn ogen de mooiste bedden en boxsprings welke je helemaal zelf kunt samenstellen. Je kiest voor materialen, kleuren en accessoires welke perfect bij jou passen.

Slaaptips

Marco over Hendriksen

Hendriksen is voor mij zolang ik me kan herinneren een begrip op het gebied van slapen, daarbij ken ik Leo Hendriksen inmiddels al een jaar of 20.