Hülsta

Hülsta

Hülsta is in 1940 opgericht door de familie Hülst. Hülsta is van origine een meubelmakerij die in 2004 de kwaliteitskeur 'Premium-Qualität' van LGA Bayern in Neurenberg heeft ontvangen. Tot nu toe is Hülsta de enige meubelfabrikant die deze onderscheiding toegekend werd. Hülsta staat bekend om zijn tijdloze en duurzame producten. Het is veelal strak en modern te noemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van lak tot massief hout. Op deze pagina informeren wij u over een aantal bedden van Hülsta. Wilt u graag informatie over een bed wat hier niet tussen staat? Wij informatie u graag telefonisch, of in onze showroom in Dordrecht.

Multi bed

MULTI-BED brengt u systematisch naar uw perfecte design bed. De verschillende uitvoeringen en afmetingen van deze meubellijn zijn compatibel. Hetzelfde geldt voor de andere MULTI meubelen. Dit resulteert in een maximale keuze voor de vormgeving van het design bed: de varianten van de bedpoten in mat of glanzend zijn bijvoorbeeld heel individueel. Verschillende hoofdborden, die ook van verlichting kunnen worden voorzien, en gestoffeerde opzetstukken completeren het aanbod aan frames.

Multi Forma ll

Zij zijn de allrounders onder de kastoplossingen van MULTI-FORMA II. De design kleerkast is bijzonder geschikt voor maatwerk. Wanneer de beschikbare ruimte en de ruimtehoogte in de slaapkamer optimaal benut moeten worden, zijn draai- en vouwdeurkasten met hoekoplossingen en tussenbouwelementen meer dan een gedachte waard. Gemakkelijk te plannen, perfect aanpasbaar, goed te combineren. En niet te vergeten: met uitgebreide accessoires, te beginnen met verlichting en spiegels.