Hülsta

Hülsta

Hülsta is in 1940 opgericht door de familie Hülst. Hülsta is van origine een meubelmakerij die in 2004 de kwaliteitskeur 'Premium-Qualität' van LGA Bayern in Neurenberg heeft ontvangen. Tot nu toe is Hülsta de enige meubelfabrikant die deze onderscheiding toegekend werd. Hülsta staat bekend om zijn tijdloze en duurzame producten. Het is veelal strak en modern te noemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van lak tot massief hout. Op deze pagina informeren wij u over een aantal bedden van Hülsta. Wilt u graag informatie over een bed wat hier niet tussen staat? Wij informatie u graag telefonisch, of in onze showroom in Dordrecht.

Hülsta Bedmodel Sera

Het Sera bedmodel van Hülsta is in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De keuze in poten en hoofdbord maken het bed in een handomdraai klassiek of juist modern. De Sera heeft als basis een gestoffeerde bedomranding die in leer, kunstleer of stof wordt geleverd. U heeft daarnaast de keuze uit vier hoofdborden, waarvan twee vrij bijzonder. Het meest praktische hoofdbord is hoofdbord 'functioneel'. It's in the name. Het hoofdbord kunt u gebruiken als rugsteun die in iedere gewenste positie kan worden 'gebogen'. Het hoofdbord 'overhangend' geeft het idee nonchalant over het hoofdbordpaneel te hangen, dit creeërt een prachtig designelement in uw slaapkamer. Omdat het hoofdbord tot 100cm kan uitsteken, kunt u het aankleden met LED-leeslampjes en/of hangende plankjes. Zoals u ziet; het Sera bedmodel is een bed wat u naar wens kunt personaliseren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij informeren u graag in onze showroom in Dordrecht.

Hülsta bedmodel Cutaro

Het Cutaro bedmodel van Hülsta is een perfecte vereniging van natuurlijk hout met expresssieve en ambachtelijke details. Met trendy structuuressen (een nieuw houtsoort) of het klassieke kernnoten bieden een haast edele uitstraling. De harmonische kleuraccenten zijn warm en luxieus. Het hout kan tevens gecombineerd worden met vriendelijke kleuren wit en zand, eventueel in hoogglans. Op de afbeelding ziet het bed met een prachtige lederen bedomranding die u ook in het hoofdbord terug ziet. Bent u geen fan van leer, dan kunt u tevens voor een omranding van lak kiezen. Genoeg opties om de Cutaro geheel naar wens te stijlen, want nu zijn de nachtkastjes en leeslampjes nog niet eens besproken.

Hülsta kasten Multiforma

Multiforma is een echt Nederlands bedrijf wat zich al bijna 130 jaar bestaat. Opgericht in Deventer en anno nu, nog steeds gevestigd in Deventer. De spiraal van Auping kenmerkt zich door de optimale ventilatie en het wat stugge comfort. In combinatie met een goed ondersteunende pocketveer matras met voldoende kwalitatieve afdeklagen is er een prima slaapcomfort voor een zeer grote groep mensen te bereiken. Auping wordt in Nederland verkocht bij de grote slaapkamerzaken, meubelzaken en bij de Auping plaza winkels, maar bij de betere beddenspeciaalzaken kunt u ook andere typen, soorten en merken matrassen testen op een Auping spiraal.