Hulsta Neo bedmodel

Loading...

Hulsta Neo bedmodel

Door een collectiewissel bieden we dit Hulsta Neo bedmodel aan in onze uitverkoop.

 

  • Afmeting 180 x 210
  • Stoffering Kunstleder Grijs
  • Poot hoogglans chroom
  • Inclusief nachttafeltje

Prijs vanaf:

Oorspronkelijke prijs was: € 4.133,00.Huidige prijs is: € 2.066,00.

Hulsta Neo bedmodel
Auping Stoffen Samenstellen Kleuren

Advies over dit showroommodel bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over dit showroommodel en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan showroommodellen bedden, boxsprings en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze. Geïnteresseerd in dit model, reserveer hem en maak een afspraak in onze winkel.

 

Een mooi showroommodel kopen doe je bij de slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Hendriksen is niet alleen dé slaapspecialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en omstreken.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken