Hülsta bij Slaapspecialist Hendriksen

Hülsta

Ontdek de tijdloze elegantie van Hülsta, een meubelmerk met meer dan 75 jaar geschiedenis. Opgericht in 1940, ontvangt Hülsta als enige meubelfabrikant de kwaliteitskeur ‘Premium-Qualität’ van LGA Bayern. Het staat bekend om strakke, moderne ontwerpen met gebruik van hoogwaardige materialen, van lak tot massief hout.
Duurzaamheid is de kern van Hülsta’s waarden. Personaliseer je bed en Hülsta draagt bij aan een gezond klimaat. Alle hout is afkomstig uit duurzame bronnen, geen tropisch hout wordt gebruikt. Hülsta biedt een breed scala aan bedden, waaronder Metis, Tamis, Ceposi, Venero en Lilac, die bekend staan om hun degelijkheid en tijdloos design. Bezoek onze showroom in Dordrecht voor een kennismaking met Hülsta’s luxe slaapkamerdesigns.

Het uitgebreide assortiment van Hülsta

Ontdek het veelzijdige assortiment van Hülsta, dat zich uitstrekt over de woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Herkenbaar aan de natuurlijke, rustige kleuren en tijdloos design, belichaamt Hülsta duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. Van geliefde kasten tot stijlvolle wandmeubels, elk stuk is doordrenkt met praktisch nut en sfeervolle uitstraling. De Hülsta kasten zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook karakter toe aan elke ruimte. Ontdek de prachtige bedden voor een stijlvolle en comfortabele nachtrust, compleet te maken met een Hülsta kledingkast. Met duurzame materialen garandeert Hülsta meubels die jarenlang plezier bieden, waardoor je huis gevuld wordt met tijdloze schoonheid en functionaliteit.

Slaapkamermeubelen van Hülsta
Duurzaam merk Hülsta bij Hendriksen

Hülsta: Duitse topkwaliteit en duurzaamheid

Hülsta staat synoniem voor Duitse topkwaliteit, herkenbaar aan exclusief design, zorgvuldig geselecteerde materialen en vakmanschap. Met één blik, één aanraking herken je de echte kwaliteit van Hülsta-meubels. Duurzaamheid is een kernwaarde, met hout uit verantwoord beheerde bronnen en zonder gebruik van tropisch hout om zowel het regenwoud te sparen als broeikasgasemissies te verminderen. Milieuvriendelijke lakken en lijmen zorgen voor een gezond binnenklimaat.
Het beste hout verdient perfecte verwerking. Hülsta maakt gebruik van bewezen technologieën om meubels te creëren voor degenen die waarde hechten aan duurzame, esthetisch aantrekkelijke en zeer functionele interieurs. Kwaliteitsborging en consumentenbescherming hebben de hoogste prioriteit bij Hülsta, wat blijkt uit talloze onafhankelijke prijzen voor productkwaliteit in heel Europa. Ontdek de tijdloze elegantie en duurzame schoonheid van Hülsta-meubels met een bezoek aan onze showroom.

Slaapadvies bij dé Hülsta dealer in Dordrecht

Ontdek het assortiment Hülsta slaapmeubelen bij Slaapspecialist Hendriksen. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor het testen en vergelijken van Hülsta producten, evenals deskundige leveringen.
Ons team staat klaar om al je vragen over Hülsta slaapmeubelen te beantwoorden. Via een persoonlijke meting stellen we samen met jou het perfecte Hülsta bed samen, zodat je kunt genieten van een op maat gemaakt stuk. Neem de tijd om ons volledige assortiment lattenbodems, matrassen, bedden en kussens te verkennen in onze winkel in Dordrecht. Je bent altijd welkom om langs te komen, ook zonder afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé expert in Hülsta in Dordrecht, maar ook in Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Advies bij Slaapspecialist Hendriksen

Hülsta bedden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin lobortis erat ac sodales. Cras ac massa luctus, sollicitudin risus sit amet, feugiat lacus. Phasellus justo massa, elementum ac orci eu, vulputate mattis est.

Hülsta meubelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin lobortis erat ac sodales. Cras ac massa luctus, sollicitudin risus sit amet, feugiat lacus. Phasellus justo massa, elementum ac orci eu, vulputate mattis est.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.