Kreamat boxspring met Pullman matrassen

Loading...

Kreamat boxspring met Pullman matrassen

Deze mooie Kreamat Lyfos boxspring staat in onze showroom uitverkoop wegens een verkeerd geleverde stoffering. Dit bied je de kans om tegen een scherpe prijs een nieuwe Kreamat boxspring aan te schaffen. Deze boxspring bieden wij aan in combinatie met nieuwe Pullman Silverline Master matrassen in standaard en stevige uitvoering. In overleg zijn er ook andere matrassen mogelijk. Kom langs in onze winkel en ervaar het design en comfort van deze Kreamat Lyfos boxspring.

 

  • Boxspring Kreamat 3000 schoudercomfortzone
  • Hoofdbord Kreamat Lyfos 235 cm
  • Matrassen Pullman Silverline Master
  • Comfort Standaard en Stevig

 

 

Prijs vanaf:

Oorspronkelijke prijs was: € 6.398,00.Huidige prijs is: € 3.998,00.

Afmeting

Afmeting 180 x 210 cm

Advies over de Kreamat Lyfos boxspring en Pullman Silverline matrassen

We beantwoorden graag al je vragen over deze Kreamat Lyfos boxspring en Pullman Silverline Master matrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan boxsprings en uitverkoop bedmodellen. Kom langs in onze winkel, reserveer dit bed of maak een afspraak.

 

Een Kreamat boxspring en Pullman matrassen koop je bij de Slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en omstreken.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken