fbpx

Slaaptips

Welk matras past bij mij? Of welk bed past bij mij?

Welk matras past bij mij? Of welk bed past bij mij?

Twee hele belangrijke vragen als het gaat om een goede nachtrust.
De aankoop van een bed of matras is namelijk een persoonlijke keuze en dus voor iedereen anders.
De keuze voor een bed of matras dient voor het beste resultaat volledig op jouw wensen en behoeften te zijn geselecteerd. En daarbij helpen wij je graag!

Je hebt meer bedpartners dan je denkt!

Je hebt meer bedpartners dan je denkt!

Meer dan anderhalf miljoen huismijten houden ons elke nacht gezelschap. Dat klinkt niet alleen vies, maar is ook slecht voor je gezondheid. De combinatie mijt en stof veroorzaakt bij steeds meer mensen een allergische reactie.

Het waterbed, een unieke slaapervaring!

Het waterbed, een unieke slaapervaring!

Het waterbed is terug!!  In de jaren 70 en 80 kende het waterbed in Nederland en België een toppunt van succes. Vandaag is dat anders. Het is ondertussen voor veel mensen letterlijk ‘ver van hun bed’ om te kiezen voor een waterbed. Dat komt door het negatieve imago dat het waterbed meedraagt de laatste jaren. Het lijkt voor een aantal mensen niet hygiënisch om op ‘een zak met water’ te slapen. Zal de vloer het gewicht van het waterbed wel goed dragen? En hoe moet het met de conditioners die regelmatig in de waterzakken moeten? Je zal maar een lek hebben. Je hele slaapkamer loopt dan toch onder? Zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Het lijkt alsof het slapen op een waterbed enkel is weggelegd voor de ‘handige Harry’s’ onder ons of diegene die geen angst hebben om iets nieuws te proberen...

Ook voor de beste nachtrust geldt... Meten is weten!

Ook voor de beste nachtrust geldt... Meten is weten!

Welk kussen, matras en dekbed past het beste bij jou? Na de keuze voor een bepaald bed; lattenbodemboxspringspiraal of waterbed, volgt de keuze van de matras, het kussen en het dekbed. Deze keuzes hangen af van 3 factoren:

Dit is waarom goed slapen je weerstand verbetert

Dit is waarom goed slapen je weerstand verbetert

Veel mensen weten wel dat slapen belangrijk is. Belangrijk voor lichamelijk en geestelijk herstel. Maar ook heel belangrijk voor je weerstand. Slecht slapen vermindert je weerstand tegen griep, verkoudheid of (corona) virussen. 

Alleen dit jaar verkrijgbaar! Limited Edition bed & matras!

Alleen dit jaar verkrijgbaar! Limited Edition bed & matras!

Vanwege het 85-jarig jubileum geldt alleen dit jaar een speciale actie. 
Bij het in 1935 opgerichte bedrijf hebben we een zo goed mogelijk bed samengesteld voor €1.935. Wat maakt dit bed zo fantastisch?

Waar moet je op letten bij het kopen van een BOXSPRING?

Waar moet je op letten bij het kopen van een BOXSPRING?

Er zijn erg veel verschillende boxsprings op de markt. Er is niet alleen een groot aanbod van merken, maar ook een groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende boxsprings. Bij beddenspecialist Hendriksen willen we graag keuzestress vermijden bij onze klanten. Dat doen we onder andere door een uitgelezen selectie boxsprings aan te bieden, maar vooral door onze klanten uitgebreid en op een persoonlijke manier te informeren. De beste keuzes zijn goed geïnformeerde keuzes. Daarom vind je in dit artikel een heldere uitleg over waar je op moet letten bij aanschaf van een boxspring.

85 jaar Hendriksen!!

85 jaar Hendriksen!!

Dat zijn 4 generaties bedweters. Op de foto staan ze alle 4. De kleinste dat ben ik, 50 jaar later dan wel. Met al die kennis en ervaring die van vader op zoon is gegaan, vond ik het tijd om dat te gaan delen. Hiermee doe ik overigens wel mijn moeder tekort want ook zij heeft 35 jaar kennis en ervaring doorgegeven… De afgelopen 85 jaar deden we dat natuurlijk al in onze winkel. 

Adres

  • Toulonselaan 67 - 69
  • 3311 LT - Dordrecht
  • Nederland - Zuid Holland
  • 078 - 613 4490
  • Facebook

Openingstijden

  • Di-za van 9:30 tot 17:30
  • Zo van 12:00 tot 17:00

 

Webdesign: Rex Media