fbpx

Slaaptips

Lekker slapen bij familie Hendriksen

Lekker slapen bij familie Hendriksen

Slaapspecialist Hendriksen is sinds 1935 het vertrouwde adres in Dordrecht en omgeving als het gaat om het kopen van een goed bed en alles wat daarbij komt kijken.

Marco over Hendriksen

Marco over Hendriksen

Hendriksen is voor mij zolang ik me kan herinneren een begrip op het gebied van slapen, daarbij ken ik Leo Hendriksen inmiddels al een jaar of 20.

Tim over Auping

Tim over Auping

Auping maakt in mijn ogen de mooiste bedden en boxsprings welke je helemaal zelf kunt samenstellen. Je kiest voor materialen, kleuren en accessoires welke perfect bij jou passen.

Tim over Hendriksen

Tim over Hendriksen

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Hendriksen, daaraan vooraf gaand heb ik twee keer stage gelopen bij de beddenwinkel. Wat in het begin nogal saaie kost leek, bleek uiteindelijk een super leuk vak te zijn.

Marco over Perzona.

Marco over Perzona.

Traagschuim 2.0 noemen wij het bij Hendriksen ook wel, alles dat je wilt van een traagschuim behalve de nadelen.

Leo over Wacore waterbedden

Leo over Wacore waterbedden

Persoonlijk vind ik dat een waterbed 1 heel groot voordeel heeft (naast de drukverlaging, verwarming en de hygiene) t.o.v. alle andere matrassen...

Leo Hendriksen over Auping

Leo Hendriksen over Auping

Mijn opa had al in 1935 contact met meneer Auping uit Deventer. Auping is altijd een vooruitstrevend familie bedrijf gebleven waar wij graag mee samenwerken.

Welk matras past bij mij? Of welk bed past bij mij?

Welk matras past bij mij? Of welk bed past bij mij?

Twee hele belangrijke vragen als het gaat om een goede nachtrust.
De aankoop van een bed of matras is namelijk een persoonlijke keuze en dus voor iedereen anders.
De keuze voor een bed of matras dient voor het beste resultaat volledig op jouw wensen en behoeften te zijn geselecteerd. En daarbij helpen wij je graag!

Je hebt meer bedpartners dan je denkt!

Je hebt meer bedpartners dan je denkt!

Meer dan anderhalf miljoen huismijten houden ons elke nacht gezelschap. Dat klinkt niet alleen vies, maar is ook slecht voor je gezondheid. De combinatie mijt en stof veroorzaakt bij steeds meer mensen een allergische reactie.

Het waterbed, een unieke slaapervaring!

Het waterbed, een unieke slaapervaring!

Het waterbed is terug!!  In de jaren 70 en 80 kende het waterbed in Nederland en België een toppunt van succes. Vandaag is dat anders. Het is ondertussen voor veel mensen letterlijk ‘ver van hun bed’ om te kiezen voor een waterbed. Dat komt door het negatieve imago dat het waterbed meedraagt de laatste jaren. Het lijkt voor een aantal mensen niet hygiënisch om op ‘een zak met water’ te slapen. Zal de vloer het gewicht van het waterbed wel goed dragen? En hoe moet het met de conditioners die regelmatig in de waterzakken moeten? Je zal maar een lek hebben. Je hele slaapkamer loopt dan toch onder? Zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Het lijkt alsof het slapen op een waterbed enkel is weggelegd voor de ‘handige Harry’s’ onder ons of diegene die geen angst hebben om iets nieuws te proberen...

Ook voor de beste nachtrust geldt... Meten is weten!

Ook voor de beste nachtrust geldt... Meten is weten!

Welk kussen, matras en dekbed past het beste bij jou? Na de keuze voor een bepaald bed; lattenbodemboxspringspiraal of waterbed, volgt de keuze van de matras, het kussen en het dekbed. Deze keuzes hangen af van 3 factoren:

Dit is waarom goed slapen je weerstand verbetert

Dit is waarom goed slapen je weerstand verbetert

Veel mensen weten wel dat slapen belangrijk is. Belangrijk voor lichamelijk en geestelijk herstel. Maar ook heel belangrijk voor je weerstand. Slecht slapen vermindert je weerstand tegen griep, verkoudheid of (corona) virussen. 

Hendriksen nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van acties, kortingen en meer!

Informatie

Adres

Openingstijden

  • Van 10 t/m 13 augustus zijn wij geopend van 8:00 tot 15:00
  • Di-za van 9:30 tot 17:30
Webdesign: Rex Media