Perzona Individual 10 matras

Loading...

Perzona Individual 10 matras

De Perzona Individual 10 matras is een pocketgeveerde matras uitgevoerd met 10 tubes. Dit matras is de perfecte combinatie van pocketveren met een traagschuim afdeklaag. Door de 7 zone pocket met traagschuim afdekking ervaar je perfecte ondersteuning en comfort.

 

  • Medium en firm
  • 7 comfortzones
  • 10 tubes
  • Draaibaar

Prijs vanaf:

 1.448,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80 x 200 cm

Perzona Individual 10 matras Kern

Specificaties van de Perzona Individual 10 matras

MerkPerzona
Matrashoogte27 cm
MatrashardhedenMedium / Firm
Matraskern7 zone multispring pocketveer
Comfortlaag10 cm drukverlagend traagschuim
Breedte80 / 90 / 100 / DUO optie 160 / 180 / 200
Lengte200 / 210 / 220

Opbouw van de Perzona Individual 10 matras

De Perzona Individual 10 matras is een matras met het beste van twee werelden. Dit matras combineert de voordelen van een pocketveer matras met die van een schuimmatras.

De basis van dit matras is de 7 zone multispring pocketveer kern. Deze pocketveer kern bestaat uit veren van verschillende draaddiktes en diameters waardoor er een uniek pakket ontstaat. Het aanpassingsvermogen is enorm en kan perfect omgaan met verschil in postuur en rug of zijligging. 

De pocketveer kern is afgedekt met het druk verlagende Triple F gel visco schuim. Deze unieke soort ‘traagschuim’ van 10 centimeter zorgt voor optimale drukverlagende en ventilerende eigenschappen in de matras. Het traagschuim reguleert de temperatuur in de matras door lichaamswarmte op te nemen en te verspreiden door de matras. Triple F staat in dit geval dus ook voor ‘Fast’, ‘Fit’ en ‘Fresh’. 

Het gepatenteerde Tube Layer System geeft de traagschuim laag ondersteuning. In het 10 centimeter dikke traagschuim zitten 10 tubes. Deze tubes zijn gemaakt van extra veerkrachtig en stevig HR schuim welke extra ondersteuning bieden bij de heup. Op deze manier ontstaan er een optimale drukverlaging met goede ondersteuning zodat je makkelijk kunt draaien en keren tijdens de nacht. 

Perzona Individual 10 matras Opbouw
Perzona Double Cover tweepersoons matras

Twee persoons matras van Perzona

De Perzona Individual 10 matras kan indien gewenst uitgevoerd worden met een Double Cover. Deze Double Cover zorgt ervoor dat er twee matraskernen naast elkaar kunnen worden gecombineerd tot een groot tweepersoons matras met ieder zijn eigen comfort. De Double Cover is leverbaar voor vlakke en verstelbare bedden en boxsprings. Bij de verstelbare variant kun je kiezen voor een enkele split of dubbele split in de tijk. 

Unieke indeling dankzij SleepImage slaapmeting

Dankzij onze unieke SleepImage slaapmeting is de Perzona Individual 10 matras helemaal afgestemd op jouw lijf. Door het bepalen van je lichaamsvorm met onze meting is de matras altijd afgestemd op wat jij nodig hebt. In onze showroom hebben wij de Individual 10 matras liggen in medium comfort met lichaamsvorm X en Y. Dus heb je brede schouders, en een een extra diepe schouderzone nodig, probeer dan eens ons Individual 10 Y matras. Heb je een extra steuntje in de rug nodig, laat dan schouders en heupen wat verder wegzakken met ons X matras. Kom langs in onze winkel en ervaar het unieke comfort van dit Perzona matras. 

Perzona Standard matras

Advies over de Perzona Individual 10 matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over het Perzona Standard matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Perzona bedden, schotelbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Perzona Standard matras kopen doe je bij de Perzona dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Perzona specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken