Perzona Standard matras

Perzona bij Hendriksen

Perzona combineert het beste van alle matrassoorten in één matras, het hybride matras. De hybride matrassen kenmerken zich door een optimale drukverlaging, ventilatie en een geweldige ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer System en de Multispring pocketveren. De optimale bedbodem voor deze matrassen is de Ben Hoek boxspring van Perzona. Kom langs in onze showroom en ervaar het beste van traagschuim.

Perzona matrassen

Perzona combineert het beste van alle matrastypes in één, een combinatie van hybride, traagschuim en pocketveringmatrassen. Het vernieuwde traagschuim is optimaal voor ondersteuning in combinatie met de 7 zone pocketvering.

Slaapadvies bij dé Perzona dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Perzona boxsprings en matrassen. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met andere merken en doen vakkundige leveringen.

 

We beantwoorden graag al je vragen over de Perzona producten en stellen samen met jou, door middel van een unieke meting, een bedsysteem samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan boxsprings, matrassen, bedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Perzona specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.