Perzona Standard matras

Perzona matrassen

Perzona combineert het beste van alle matrastypes in één, een combinatie van hybride, traagschuim en pocketveringmatrassen. Het vernieuwde traagschuim is optimaal voor ondersteuning in combinatie met de 7 zone pocketvering. In onze showroom hebben wij de Perzona Standard en Individual 10 matras in verschillende uitvoeringen liggen. De matrassen van Perzona zijn perfect te combineren met de Perzona schotelbodem, Ben Hoek boxspring en andere bodems uit onze collectie.

Slaapadvies voor Perzona matrassen bij dé Perzona dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Perzona matrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Perzona bedden, schotelbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Perzona producten.

 

Een Perzona matras kopen doe je bij dé Perzona dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Perzona specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.