Swissflex SF Hybrid matras

Loading...

Swissflex SF Hybrid matras

Een matras dat zich perfect aan je lichaam aanpast en een heerlijk ligcomfort biedt, dat zijn de SF Hybrid 24 en 26 matras van Swissflex. In deze matrassen zijn de voordelen van een schuim- en een pocketveermatras met elkaar gecombineerd. Op deze matrassen geniet je van top tot teen van drukverlaging en ondersteuning. 

 

  • SH Hybrid 24 / SF Hybrid 26
  • Soft, medium en firm
  • 7 comfortzones
  • Keuze in 6 cm toplayer

Prijs vanaf:

 1.590,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80/90 x 200 cm

Swissflex SF Hybrid Matras

Specificaties van de SF Hybrid 26 matras

MerkSwissflex
Matrashoogte24 / 26 cm
Matraskern7 Zone pocketverenkern
Toplaag6 cm Geltex, Visco of Latex
MatrashardhedenSoft / Medium / Firm
TijkFresh & free ECO / Pure wash / Wool wash

Advies over het Swissflex SF Hybrid matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over het Siwssflex SF Hybrid matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Swissflex bedden, lattenbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan matrassen van Siwssflex. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Swissflex SF Hybrid matras kopen doe je bij de Swissflex dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Swissflex specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Swissflex SF Hybrid matras

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken