Swissflex Versa Natuurlatex matras 24

Swissflex lattenbodems

De lattenbodems van Swissflex zijn een perfecte basis voor een hoogwaardig en comfortabel slaapsysteem. Door de Bridge®-technologie, welke zorgt voor een zwevend liggevoel, passen de lattenbodems zich flexibel aan elke lichaamsvorm en slaaphouding aan. In onze showroom vind je een uitgebreide collectie aan Swissflex lattenbodems.

Swissflex Uni 22 Lattenbodem

Slaapadvies voor Swissflex lattenbodems bij dé Swissflex dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Swissflex lattenbodem en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een lattenbodem die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Swissflex bedden, lattenbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Swissflex producten.

 

Een Swissflex lattenbodem kopen doe je bij dé Swissflex dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Swissflex specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.