Wacore Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

Wa’core

Slaapspecialist Hendriksen is al geruime tijd Wa’core dealer van de Drechtsteden Sinds 1978 loopt Wa’core voorop in de waterbeddenbranche als het gaat om ontwikkeling, innovatie en ontwerpen van waterbedden. Bekijk ons volledige Wa’core assortiment.

Wa'Core waterbedden

Ontdek alle waterbedden bij Slaapspecialist Hendriksen. Het ene waterbed is het andere niet. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in onderbouw, hoofdborden, stoffen, houtsoorten en stabilisaties. Kies het bed dat bij jou past. Voor alle mogelijkheden ben je welkom in onze showroom in Dordrecht waar wij alle mogelijkheden goed voor jou in beeld kunnen brengen.

Wa'Core waterzakken

Je kunt bij de aanschaf van een waterbed zelf kiezen, welk stabilisatiemateriaal en hoeveel stabilisatiemateriaal jij in jouw waterbed wilt hebben. Hoe meer stabilisatiemateriaal in het watermatras, hoe minder deining er aanwezig is. Wij leveren waterzakken uit twee series van Wa’Core, Dreamline en Skyline. Iedere serie is opgedeeld in verschillende stabilisaties: van soepel tot extra stevige. Ontdek alle stabilisaties in onze showroom.

Wa'Core accessoires

Naast waterbedden en waterzakken kun je bij ons ook terecht voor losse waterbed onderdelen en accessoires. Je kunt daarbij denken aan waterbed reparatiekits, vervangsets, schuimranden, verwarmingselementen, bedtextiel en vele andere onderdelen en accessoires voor uw waterbed. Bestel online of kom langs in de showroom van Slaapspecialist Hendriksen in Dordrecht.

Wacore Standaard Softside waterbed

Over het ontstaan van Wa’core

Wacore bestaat sinds 1978. Claus Winther kwam toen voor voor het eerst in aanraking met waterbedden. Nog eens 6 jaar later werd Wa’core A/S opgericht. Sindsdien zijn er meer dan 750.000 watermatrassen geleverd aan klanten in Europa en de rest van de wereld.

 

Wacore loopt voorop als het gaat om het ontwikkelen en ontwerpen van waterbedden. Door hun jarenlange ervaring, professionele kennis en actuele marktinformatie zijn zij één van de Europese marktleiders.

Waarom Wa’core

Wacore komt uit Denemarken, het bedrijf is innovatief en werkt met de beste materialen, of het nu gaat om vinyl of de stoffen waarmee de bedden worden bekleed. Wa’Core doet er alles om om bedden te ontwikkelen die een goede slaap en ontspanning garanderen. Naast de belangrijkste eigenschap van het bed, comfort, heeft Wa’Core functionele eigenschappen toegevoegd aan het waterbed. Het moet een goed ondersteunend bed zijn, maar ook een mooi bed met handige toevoegingen. Bij Wa’Core is het belangrijk dat het bed aangepast kan worden aan de slaper en niet andersom. Daarom staan creativiteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. 

Wacore Waterbed Configuratie Samenstellen
Wacore Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

Slaapadvies bij dé Wa'Core dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Wa’Core waterbedden, waterzakken en accessoires. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden en doen vakkundige leveringen.

 

We beantwoorden graag al je vragen over de Wa’Core producten en stellen samen met jou een waterbed samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment, kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Wa’Core specialist van Dordrecht, maar ook van heel Zuid Holland, Zeeland en Brabant.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.