Wacore Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

Wa’Core onderhoud

Naast waterbedden en waterzakken kun je bij ons ook terecht voor losse waterbed onderdelen en accessoires. Je kunt daarbij denken aan waterbed reparatiekits, vervangsets, schuimranden, verwarmingselementen, bedtextiel en vele andere onderdelen en accessoires voor uw waterbed.

 

Bij aankoop van uw waterbed ontvang je standaard van ons het Wa’Core installatiepakket, wat bestaat uit First Protect, Vinyl Cleaner, Vinyl Care en een ontluchtingspompje. Alle waterbed accessoires zijn verkrijgbaar in onze winkel in Dordrecht en veel zijn er te bestellen via de website.

Advies voor Wa'Core accessoires bij dé Wa'Core dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Wa’Core waterbed accessoires en geven het beste advies. Ervaar in alle rust ons complete assortiment Wa’Core producten.

 

Wa’Core waterbed accessoires kopen doe je bij dé Wa’Core dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Wa’Core specialist van Dordrecht, maar van heel Zuid Holland, Zeeland en Brabant.

Wacore Skyline Waterzak

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.