Wacore Skyline Waterzak

Wa’Core watermatrassen

Het principe van een waterbed is het verplaatsen van water met het lichaam waardoor je steun krijgt en ervaart op de plaatsen waar je dit nodig hebt. De drukpunten die je ervaart zijn hierdoor vrijwel overal op je lijf hetzelfde. Deze optimale drukverdeling in de watermatrassen is voor veel mensen de basis voor een goede nachtrust. Je kunt bij de aanschaf van een waterbed zelf kiezen, welk stabilisatiemateriaal en hoeveel stabilisatiemateriaal jij in jouw waterbed wilt hebben. Hoe meer stabilisatiemateriaal in het watermatras, hoe minder deining er aanwezig is. Een volledig gestabiliseerde watermatras heeft geen enkele deining meer.

Verschil tussen mono en duo

De waterbedden van Wa’Core zijn naar wens samen te stellen met mono of duo watermatrassen. Afhankelijk van de stabilisatie voorkeuren en slaapeigenschappen van jou en je bedpartner kun je kiezen voor een enkele watermatras, mono, of twee losse watermatrassen, duo.

 

Een reden om voor twee aparte watermatrassen te kiezen, kan bijvoorbeeld een verschil in lichaamsgewicht zijn. Ben je bijvoorbeeld wat zwaarden, dan zullen we de watermatras minder vol afvullen dan wanneer je wat lichter bent. Daarnaast kun je bij de duo optie kiezen voor je eigen stabilisatie. Zo slapen jij en je partner altijd op de watermatras die bij jou past. 

Wacore Waterbed Skyline
Wacore Standaard Softside waterbed

Type watermatras stabilisatie

Wij leveren watermatrassen uit twee series van Wa’Core, Dreamline en Skyline. Iedere serie is opgedeeld in verschillende stabilisaties: van soepele stabilisatie tot extra stevige stabilisatie.

De Skyline watermatrassen van Wa’Core hebben een stabilisatie van hoogwaardig fibermateriaal. Dit fiber is op vier punten bevestigd op de bodemlaag. De Skyline watermatrassen voelen iets stuger en stabieler aan dan de Dreamline stabilisatie.

 

De Skyline watermatrassen serie bestaat uit vier verschillende stabilisaties en het vinyl is gemaakt van Mesamoll II. Door het rekpatroon aan de bovenzijde van de matras is het vinyl ongeëvenaard soepel.

 

Sky3L soepel gestabiliseerd
Een soepel gestabiliseerde watermatras waar je diep in ligt.

Sky4L medium gestabiliseerd
Deze stabilisatie vorm geeft een medium ondersteuning met lichte nadeining.

Sky6L stevig gestabiliseerd
Door de directe stabilisatie merkt je weinig nadeining in de watermatras.

Sky8L extra stevig gestabiliseerd
Een extra stevige stabilisatie met een hoog ondersteunend vermogen. Aan te bevelen voor zwaardere personen en mensen die een zeer stevig ligcomfort wensen. Geen nadeining in de watermatras.

De Dreamline watermatrassen van Wa’Core hebben een stabilisatie van Quantum Foam. Het Quantum Foam heeft een open celstructuur waardoor het water vrijwel zonder tegenwerking door de hele schuimkern kan stromen, zelfs bij de hogere stabilisaties. Doordat het schuim in kegelvormen aan de bovenzijde van de zak drijft, geeft de watermatras bij alle stabilisatievormen een aangenaam waterbedcomfort.

 

De Dreamline watermatrassen serie bestaat uit vier verschillende stabilisaties en het vinyl is gemaakt van Mesamoll II. 

 

Dream 2 soepel gestabiliseerd
Een soepel gestabiliseerde watermatras waar je diep in ligt.

Dream 4 medium gestabiliseerd
Deze stabilisatie vorm geeft een medium ondersteuning met lichte nadeining.

Dream 6 stevig gestabiliseerd
Door de directe stabilisatie merkt je weinig nadeining in de watermatras. Door de pyramide vormige bovenzijde van het schuim biedt de matras toch een soepel comfort.

Dream 8 extra stevig gestabiliseerd
Een extra stevige stabilisatie met een hoog ondersteunend vermogen. Aan te bevelen voor zwaardere personen en mensen die een zeer stevig ligcomfort wensen. Geen nadeining in de watermatras.

Slaapadvies voor Wa'Core watermatrassen bij dé Wa'Core dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Wa’Core watermatrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een waterbed die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Wa’Core waterzakken. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Wa’Core producten.

 

Een Wa’Core watermatras kopen doe je bij dé Wa’Core dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Wa’Core specialist van Dordrecht, maar van heel Zuid Holland, Zeeland en Brabant.

Wacore Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.