Wa’core Dreamline watermatras

Loading...

Wa’core Dreamline watermatras

De Dreamline watermatrassen van Wa’Core hebben een stabilisatie van Quantum Foam. Het Quantum Foam heeft een open celstructuur waardoor het water vrijwel zonder tegenwerking door de hele schuimkern kan stromen, zelfs bij de hogere stabilisaties. Doordat het schuim in kegelvormen aan de bovenzijde van de zak drijft, geeft de watermatras bij alle stabilisatievormen een aangenaam waterbedcomfort. De Dreamline watermatrassen serie bestaat uit vier verschillende stabilisaties en het vinyl is gemaakt van Mesamoll II.

 

  • Stabilisatie Dream 2
  • Stabilisatie Dream 4
  • Stabilisatie Dream 6
  • Stabilisatie Dream 8

Prijs vanaf:

 896,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80 x 200 cm

Wacore Standaard Softside waterbed

Specificaties van de Wa’core Dreamline watermatras

MerkWa’core
Matrashoogte20 cm
StabilisatiesDream 2 / Dream 4 / Dream 6 / Dream 8
MatrastypeSoftside
MateriaalMesamoll II
Garantie7 jaar

Advies over de Wa'Core Dreamline watermatras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Wa’Core Dreamline watermatras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een waterbed die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Wa’Core producten. In onze showroom hebben wij een ruime keuze. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Wa’Core watermatras kopen doe je bij de Wa’Core dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Wa’Core specialist van Dordrecht, maar van heel Zuid Holland, Zeeland en Brabant.

Wacore Skyline Waterzak

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken