Wa’core Skyline watermatras

Loading...

Wa’core Skyline watermatras

De Skyline watermatrassen van Wa’Core hebben een stabilisatie van hoogwaardig fibermateriaal. Dit fiber is op vier punten bevestigd op de bodemlaag. De Skyline watermatrassen voelen iets stuger en stabieler aan dan de Dreamline stabilisatie. De Skyline watermatrassen serie bestaat uit vier verschillende stabilisaties en het vinyl is gemaakt van Mesamoll II. Door het rekpatroon aan de bovenzijde van de matras is het vinyl ongeëvenaard soepel.

 

  • Stabilisatie Sky 3L
  • Stabilisatie Sky 4L
  • Stabilisatie Sky 6L
  • Stabilisatie Sky 8L

Prijs vanaf:

 471,00

Afmeting

Bij een afmeting van 90 x 200 cm

Wacore Skyline Waterzak

Specificaties van de Wa’core Skyline watermatras

MerkWa’core
Matrashoogte20 cm
StabilisatiesSky 3L / Sky 4L / Sky 6L / Sky 8L
MatrastypeSoftside
MateriaalMesamoll II
Garantie5 jaar

Advies over de Wa'Core Skyline watermatras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Wa’Core Skyline watermatras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een waterbed die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Wa’Core producten. In onze showroom hebben wij een ruime keuze. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Wa’Core watermatras kopen doe je bij de Wa’Core dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Wa’Core specialist van Dordrecht, maar van heel Zuid Holland, Zeeland en Brabant.

Wacore Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken