Auping Original Bed Sand Beige

Spiraalbodem

Een spiraalbodem is een bedbodem gemaakt van gevlochten staal welke dwarsgespannen is. Het gevlochten staal is de stevige en stabiele basis voor je matras. Door het gevlochten staal heeft de bodem een open structuur waardoor deze optimaal kan ventileren.

 

Spiraalbodem kopen bij Hendriksen

Bij Slaapspecialist Hendriksen hebben we de spiraalbodems van Auping. Deze spiraalbodem gaat een leven lang mee. Dat wil zeggen dat het gevlochten staal van zo’n kwaliteit is dat deze een leven lang op spanning blijft en niet kapot kan gaan. De spiraalbodems van Auping zijn verkrijgbaar in verschillende lengte en breedte maten en kunnen naar wens elektrisch of handverstelbaar geleverd worden. De spiraalbodems kunnen ingelegd worden in bijna ieder ledikant en bieden de perfecte basis voor je matras.

 

Auping Noble Bed Solid Oak Smart Base Spiraalbodem
Auping Noa Bed Soft White

Welke matras op een spiraalbodem

De matrassen die het meest geschikt zijn voor een spiraalbodem zijn de pocketveer matrassen. Deze matrassen kunnen zowel keerbaar als niet keerbaar zijn en zijn afgedekt met latex, natuurlatex, koudschuim of traagschuim. De bodem is een stevige en stabiele ondergrond die iedere pocketveer in de matras kan dragen waardoor deze optimale ondersteuning kan geven. De open structuur van de bodem zorgt ervoor dat de pocketveer matras goed kan ventileren en ademen waardoor deze combinatie erg geschikt is voor mensen die het snel warm hebben of veel transpireren. Het is wel van belang dat wanneer je een keerbaar matras op de spiraalbodem legt gebruik maakt van een matrasbeschermer op de bodem.

 

De Auping spiraalbodem bij Hendriksen

Slaapspecialist Hendriksen is al ruim 80 jaar dealer van Auping en verkoopt al geruime tijd de Auping spiraalbodem. In 1888 is Johannes Auping begonnen. Er werd hem gevraagd een goed ventilerend bed te maken voor een ziekenhuis. De toenmalige smederij groeide uit naar een matrassen en beddenfabrikant. Sinds 1988 mag Auping zich koninklijke Auping noemen.

Auping Noble Bed Solid Oak Smart Base Spiraalbodem

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.