Bedbodem kopen bij Hendriksen

Ongeveer een derde van je leven lig je in bed, dus het kopen van een nieuw bed verdient wel wat aandacht. Steeds vaker wordt het belang van een goede slaap benadrukt door wetenschappers. Slapen vormt samen met gezonde voeding en voldoende beweging de bouwstenen voor een gezond leven. Nu roepen alle aanbieders dat ze het beste bed hebben, maar is dat wel zo? Want is het zogenaamde beste bed wel het beste bed voor jou. Maar waar begin je dan bij het kopen van een nieuw bed? Als je dit leest ben je al wel goed op weg.

Lattenbodems

Koop een lattenbodem bij Hendriksen: een frame met gelaagde houten latten die onafhankelijk van elkaar veren. Er zijn verschillen tussen lattenbodems, zoals het gebruikte hout, het aantal lagen en de manier van buigen. Hendriksen biedt 3 merken lattenbodems: de Hendriksen jubileum lattenbodem, de ecco2 lattenbodem van Rowa en de Bridge van Swissflex. Matrassen die het meest geschikt zijn voor lattenbodems zijn de “schuim” matrassen.

Spiraalbodems

Tekst volgt nog

Schotelbodems

Ontdek de voordelen van een schotelbodem bij Hendriksen! Deze bedbodem verdeelt de druk gelijkmatig over het hele bed en biedt goede ventilatie. Bij ons vindt u de Perzona schotelbodem met grote kunststofschotels die geschikt is voor alle typen matrassen. Ook elektrisch verstelbaar verkrijgbaar voor extra comfort.

Is een nieuwe bedbodem kopen belangrijk voor een goede slaap?

Bij een echte beddenspecialist, slaapspecialist of beddenspeciaalzaak zoals wij van Hendriksen dat al vanaf 1935 zijn. Vind je alle 5 de bedbodems/slaapsystemen die er zijn, namelijk de boxspring, lattenbodem, spiraal, schotelbodem en het waterbed. Waarbij de boxsprings en de waterbedden vaak complete bedden zijn. We kunnen bij diverse merken zoals Hulsta, Hasena, Steel&stockings, Auping en Van Os, ook een boxspring of waterbed inbouwen. Voor in de bedden of ledikanten geldt natuurlijk dat hier altijd een lattenbodem, schotelbodem of een spiraal in past. De eerste keus die je moet maken bij de aanschaf van een nieuw bed is dan ook ga je voor een boxspring, waterbed of ledikant. En dan hebben we het vooral over smaak en voorkeur want een echt beddenspecialist of slaapspecialist kan van elk bed een bed maken wat bij je past. Zeker met de unieke Sleepimage slaapmeting.

Vlakke bedbodem

Vlakke bedbodems zijn er in heel veel uitvoeringen. Bedbodems kunnen natuurlijk geleverd worden in allerlei maten. Let erop dat als je een bedbodem van 100cm breed of meer wil hebben dat die bedbodem dan wel door het trapgat kan. Tenzij je slaapkamer op de begane grond is want dan past alles wel naar binnen.

Verstelbare bedbodem

Ook handverstelbare bedbodems zijn er in heel veel maten en uitvoeringen. De meeste bedbodems kunnen ook verstelbaar gemaakt worden. Bedenk wel dat handmatige verstelbare bedbodems erg zwaar kunnen zijn. Want je moet niet alleen de bedbodem omhoog trekken maar ook de matras die op de bedbodem ligt. Vandaar dat deze bedbodems steeds minder verkocht worden. De meeste mensen kiezen of voor een vlakke bedbodem of voor een elektrisch verstelbare bedbodem. 

Elektrische bedbodem kopen

Electrische verstelbare bedbodems zijn er in heel veel uitvoeringen en afmetingen. Bedbodems kunnen natuurlijk geleverd worden in allerlei maten. Elektrisch verstelbare bedbodems zijn vaak leverbaar met 1,2,3 en bij sommige merken zelfs met 4 motoren. Erg handig als je met je rug iets omhoog wil slapen, of juist met de voeten iets hoger. Daarnaast is het natuurlijk heel fijn om het bed in een relax stand te zetten om te lezen of tv te kijken. 

Passende bedbodem kopen

Past je nieuwe bedbodem wel in je huidige bed, vraag je je misschien af. Door onze lange ervaring met diverse bedbodems zoals Auping, Pullman, Rowa en Swissflex. Weten wij als geen ander hoe we de spiralen en lattenbodems in de ledikanten van bijvoorbeeld Hulsta, Hasena, Van Os en Steel&Stokkings, kunnen inbouwen.

Een nieuwe bedbodem kopen doe je dus niet zomaar..

Ook daar moet wel aandacht aangegeven worden. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het belangrijk om naar een echte specialist te gaan.  Deze aandacht krijg je bij bedden en slaapspecialist Hendriksen natuurlijk altijd.  Want jouw slaap verdient onze aandacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.