Bedbodems

Een bedbodem kopen bij dé Slaapspecialist

Bij Slaapspecialist Hendriksen hebben we een ruime keuze aan bedbodems. In onze showroom hebben wij bedbodems van onder andere Auping, Swissflex, Rowa, Perzona en ons eigen merk Hendriksen. De verschillende bedbodems die wij in ons assortiment hebben zijn spiraalbodems, lattenbodems en schotelbodems. Wij informeren je graag en geven op een persoonlijke manier het beste advies voor jouw. De beste keuzes zijn dan ook de goed geïnformeerde keuzes.

Lattenbodems

Verschillende lattenbodems bij Slaapspecialist Hendriksen. Verschil in hout, het aantal lagen en de manier van buigen maakt iedere bodem uniek. We hebben lattenbodems uit de Hendriksen jubileum collectie, van Rowa en Swissflex. Matrassen die het meest geschikt zijn voor lattenbodems zijn de “schuim” matrassen.

Spiraalbodems

Ontdek de duurzame en comfortabele Auping spiraalbodems bij Slaapspecialist Hendriksen. Deze gevlochten stalen bedbodems bieden optimale ventilatie en zijn verkrijgbaar in diverse maten en verstelbare opties. Combineer ze met pocketveer matrassen voor ultiem slaapcomfort.

Schotelbodems

Ontdek de voordelen van een schotelbodem bij Slaapspecialist Hendriksen. Deze bedbodem verdeelt de druk gelijkmatig over het hele bed en biedt goede ventilatie. Bij ons vindt u de Perzona schotelbodem met grote kunststofschotels.

Rowa Fabriek Ecco2 Sensitive matras

Verschillende soorten bedbodems bij Slaapspecialist Hendriksen

Bij Slaapspecialist Hendriksen hebben we alle soorten bedbodems. Boxsprings, waterbedden, spiraalbodems, lattenbodems en schotelbodems hebben we in onze collectie waarbij de boxsprings en waterbedden vaak complete bedden zijn. De spiraalbodems, lattenbodems en schotelbodems kunnen eenvoudig op een poot geplaatst worden of worden ingelegd in een mooie ledikant. Spiraalbodems hebben wij standaard van Auping, lattenbodems hebben we van Swissflex, Rowa en onze eigen Jubileum collectie en een schotelbodem van Perzona. Voor iedere bedbodem geldt dat de combinatie met matras uitermate belangrijk is. De combinatie tussen bodem en matras moet zorgen voor de juiste ondersteuning van het lijf. 

Swissflex Uni 08 Lattenbodem

Vlakke bedbodem en afmetingen

Een vlakke bedbodem is niets anders dan een bedbodem welke niet handmatig of elektrisch verstelbaar is, het rug en been gedeelte kunnen niet verstelt worden. Iedere bedbodem kan als vlakke variant geleverd worden in de afmetingen 70, 80, 90 en 100 cm breed. Een bedbodem van 120 breed is niet altijd leverbaar, dit verschilt per leverancier. De bedden van 140 tot en met 200 cm breedte wordt altijd geleverd met twee aparte bedbodems. De lengte van bedbodems varieert van 190 tot 220 centimeter. Op deze manier is er voor ieder ledikant en ieder matras een passende bedbodem te vinden.

Verstelbare of instelbare bedbodem kopen

Een spiraalbodem, schotelbodem en lattenbodem kunnen geleverd worden in standaard bedbodem waarbij er geen extra ondersteuning kan worden toegepast in bijvoorbeeld lende of heup. Daarnaast zijn er ook lattenbodems te verkrijgen welke we af kunnen stellen op lichaamsvorm. De lattenbodems van Rowa zijn compleet instelbaar. De latten van deze bodem kunnen in zowel hoogte als breedte worden ingesteld op lichaamsvorm. Deze lichaamsvorm kunnen we eenvoudig bepalen met onze SleepImage slaapmeting. Deze meting geeft breedte van heupen, taille en schouders aan waardoor we een goede instelling kunnen bereiken in een Rowa lattenbodem.

Swissflex Uni 22 Lattenbodem Bridge

Elektrische verstelbare bedbodem kopen

Een elektrisch verstelbare bedbodem is een bedbodem waarbij er motoren onder de bodem hangen. Deze motoren zorgen er op hun beurt voor dat de rug, benen, voeten, nek of lende verstelt kunnen worden in hoogte. Bij veel verschillende bedbodems heb je keuze in aantal motoren. Zo kies je voor twee motoren als je de rug en benen wilt kunnen verstellen maar kies je voor één motor als je alleen de rug wilt verstellen. Bij de standaard lattenbodem en schotelbodem heb je keuze in vlak of twee motoren, de meer luxe bodems hebben meer keuzes in motoren.

Bedbodem kopen bij de Slaapspecialist in Dordrecht

Heb je nog meer vragen, we beantwoorden ze graag en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een bedbodem die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan boxsprings, bedden, bedbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze.

 

Een bedbodem kopen doe je bij dé Slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé beddenspeciaalzaak van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Auping Spiraalbodem Smart Base

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.