Pullman Handwerk Fabriek Nederland Vroomshoop

Pullman bij Hendriksen

Al generaties lang beheerst Pullman de kunst van ultiem slaapcomfort, uniek door puur Nederlands vakmanschap. De handgemaakte matrassen uit de fabriek in Vroomshoop zorgen ervoor dat je ultiem slaapcomfort ervaart. Slaapspecialist Hendriksen is al jaren dealer van Pullman en ook de Pullman specialist in Dordrecht en omstreken. Voor advies en het uitgebreide Pullman assortiment boxsprings en matrassen kom je natuurlijk langs in onze showroom in Dordrecht.

Pullman boxsprings

De boxsprings van Pullman staan voor ongekend comfort door de zij tot zij geveerde boxen. Zowel de elektrische als vlakke boxen hebben deze veer. Bijkomend voordeel is de open structuur en uitstekende ventilatie.

Pullman matrassen

Als je uitgerust wakker wilt worden begint dat bij de keuze voor het juiste matras. Of je nu houdt van heerlijk zacht of van iets meer stevigheid, met de unieke vering, mooie afwerking en kwalitatief goede materialen bezorgen de Pullman matrassen jouw een unieke nachtrust.

Pullman topmatrassen

Als je uitgerust wakker wilt worden en houd van een heerlijk zacht bed kies je voor gestoffeerde matrassen met een Pullman topmatras. De Pullman toppers zorgen voor een extra zacht en soepel ligcomfort terwijl de onderliggende matrassen zorgen voor een optimale ondersteuning.

Pullman Goldline Comforttopper

Over het ontstaan van Pullman

Pullman maakt al sinds 1937 uniek slaapcomfort. In deze periode werd de kennis van George Mortimer Pullman overgedragen aan de Nederlandse vakmensen van Pullman. George ontwikkelde een unieke veersystemen met een ongekend comfort welke toegepast werd in slaapcoupés in luxe treinen. Vanuit daar ontwikkelde de Nederlandse vakmensen de unieke Honingraat en InSide pocketvering. De matrassencollectie van Pullman werd na de oorlog bij onze buren in Zwijndrecht gemaakt. Sinds 2012 worden de matrassen met passie handgemaakt in Vroomshoop, Nederland.

De Pullman bedden collectie

De Pullman bedden collectie bij Slaapspecialist Hendriksen bestaat uit de prijsbewuste Express set, de Silverline en Goldline boxspring. De Silverline boxspring van Pullman is een boxspring met een pocketveren interieur. Op deze manier zorgt de box voor een correcte ergonomische ondersteuning van het lichaam. De Pullman Goldline boxspring heeft een andere hoogte en een frame van massief vurenhout. Zodra je kiest voor een elektrisch verstelbare boxspring wordt dit een stalen frame. De boxspring kan je op een eenvoudige manier traploos verstellen voor de rug en benen. De Silverline en Goldine boxsprings zijn beide van rand tot rand geveerd, over het gehele oppervlak. Als bijkomend voordeel zorgt dit voor een open structuur en dus voor een optimale ventilatie. In de Pullman Express set komen comfort en voordeel samen. Een Pullman belevering en comfort voor een voordelige setprijs. De boxspringset bestaat altijd uit een boxspring, matras, topmatras en hoofdbord. Ervaar in onze winkel alle mogelijkheden voor een nieuwe Pullman boxspring.

Pullman Goldline Matras
Pullman Nashville hoofdbord

De Pullman matrassen collectie

Twee collecties zorgen voor een ruime keuze aan matrassen binnen Pullman. De Silverline en Goldline matrassen zijn uniek in Honingraat en InSide pocketvering en dus ook in comfort en ondersteuning. De gepatenteerde InSide pocketvering, waarbij een kleinere veer in een grotere veer is geplaatst, zorgt ervoor dat je exact de juiste tegendruk kan verwachten. In zowel de Silverline als de Goldline matrassen collectie zijn er matrassen met Honingraatpockets als InSide pockets. Ook in afdeklagen is er een ruime keuze, zo kun je kiezen voor onder andere comfortschuim, latex en natuurlatex. Kom langs in onze showroom en ervaar in alle rust de mogelijkheden die Pullman te bieden heeft.

Slaapadvies bij dé Pullman dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Pullman boxsprings, matrassen en topmatrassen. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met andere merken en doen vakkundige leveringen.

 

We beantwoorden graag al je vragen over de Pullman producten en stellen samen met jou, door middel van een unieke meting, een Pullman boxspring samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan lattenbodems, matrassen, bedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Pullman specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Pullman Showroom Hendriksen Dordrecht

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken