Swissflex Versa Natuurlatex matras 24

Swissflex bij Hendriksen

Is een goede nachtrust voor jouw belangrijk, dan zijn de matrassen en lattenbodems van Swissflex een goede keuze. Swissflex maakt al meer dan 60 jaar hoogwaardige slaapsystemen van de mooiste materialen in de beste kwaliteit. Zwitsers vakmanschap, design en technische expertise zorgen er samen voor dat jij slaapt op een perfect bed. Slaapspecialist Hendriksen is officieel dealer van Swissflex. Voor advies en het uitgebreide assortiment Swissflex lattenbodems en matrassen kom je langs in onze showroom.

Swissflex bedden

Ontdek het ultieme ligcomfort van Swissflex bedden met een lattenbodem en matras naar keuze. Het SF Click bed past op elke Swissflex lattenbodem en biedt unieke designopties. Bij dé Swissflex dealer in Dordrecht krijg je slaapadvies en vind je het perfecte bed. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

Swissflex matrassen

Ontdek het gevoel van gewichtloosheid en optimale ondersteuning met Swissflex matrassen. Bezoek onze showroom voor een breed assortiment, waaronder de Versa 20, Versa 24 en SF Hybrid 26 matrassen. Combineer ze met Swissflex lattenbodems voor een unieke slaapervaring. Slaapadvies op maat bij dé Swissflex dealer in Dordrecht.

Swissflex bedbodems

Swissflex lattenbodems bieden een hoogwaardig en comfortabel slaapsysteem met flexibele ondersteuning. Ontdek ons assortiment in de showroom van dé Swissflex dealer in Dordrecht. Ervaar het zwevende liggevoel en krijg slaapadvies op maat. Bezoek onze winkel of maak een afspraak. Hendriksen, dé slaapspecialist in de regio.

Swissflex Bridge Technologie

Swissflex Bridge technologie

De lattenbodems van Swissflex met Bridge®-technologie zijn extreem flexibel en sluiten perfect aan bij de matrassen. Volledige ontspanning van het hele lichaam is hierdoor mogelijk. De latten in deze bodems zijn individueel met elkaar verbonden. Op deze manier wordt de druk van het lijf over het hele ligoppervlak verdeeld. De golflatten zorgen ervoor dat de lattenbodem zich perfect aan het lijf kan aanpassen en dat de latten afzonderlijk ondersteuning bieden. Wanneer u beweegt in bed of omdraait passen de latten zich automatisch aan uw bewegingen aan. De elektrisch verstelbare lattenbodems van Swissflex zijn ook mogelijk met de Bridge®-technologie.

Swissflex collectie

De lattenbodems van Swissflex zijn een perfecte basis voor een hoogwaardig en comfortabel slaapsysteem. Door de Bridge®-technologie, welke zorgt voor een zwevend liggevoel, passen de lattenbodems zich flexibel aan elke lichaamsvorm aan. In onze showroom vind je een uitgebreide collectie aan Swissflex lattenbodems. De Uni 08 lattenbodem is de basis lattenbodem voor een goede nachtrust. Opeenvolgend komt de Uni 12 Bridge, Uni 14 Bridge en Uni 22 Bridge, welke allemaal in onze showroom liggen. 

 

Een matras uit de veelzijdige matrassencollectie van Swissflex zorgt voor een gezonde nachtrust en geeft je optimale ontspanning. Met deze matrassen ervaar je een gevoel van gewichtloosheid en doe je voor de volgende dag nieuwe energie op. In onze showroom hebben wij de Swissflex Versa 20 natuurlatex, de Versa 24 natuurlatex en de SF Hybrid matrassen. De natuurlatex matrassen van Swissflex zijn opgebouwd met 7 comfortzones en hebben een uitstekende vochtregulatie. De SF Hybrid matras is samengesteld met een pocketvering en Geltex schuim, en is geschikt voor op een lattenbodem, boxspring en spiraalbodem.

 

Naast de lattenbodems en matrassen is er ook het Swissflex Click bed. En zoals de naam al doet vermoeden, het Click bed klik je ook daadwerkelijk aan de bodems vast. Zo bouw je eenvoudig jouw bed op met keuze in lattenbodems en matrassen, maar ook in hoofdborden en stoffen.

Swissflex Bridge Technologie

Slaapadvies bij dé Swissflex dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Swissflex lattenbodems, matrassen, bedden en kussens. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met andere merken en doen vakkundige leveringen.

 

We beantwoorden graag al je vragen over de Swissflex producten en stellen samen met jou, door middel van een unieke meting, een Swissflex bed samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan lattenbodems, matrassen, bedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Swissflex specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken