Slaapspecialist Hendriksen

Hendriksen is een echt familiebedrijf van 4 generaties bedweters. De kleinste op deze foto is Leo Hendriksen, de huidige eigenaar. Met alle kennis en ervaring die voor meer dan 80 jaar van vader op zoon is gegaan kunnen onze slaapspecialisten bij Hendriksen je helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Geschiedenis van de Slaapspecialist

De opa van de huidige eigenaar Leo Hendriksen startte in 1935 aan de Rotterdamse Kipstraat met een beddenmakerij. Al snel volgde een vestiging op het Stadhuisplein in Dordrecht. In de jaren ’50 verhuisde het bedrijf naar de Groenmarkt. Toen die locatie te klein werd, vestigde Hendriksen zich in 2000 aan de Spuiboulevard. Vanwege de bouwplannen daar volgde in 2006 opnieuw een verhuizing, dit keer naar de Toulonselaan, waar de slaapspecialist nog steeds is gevestigd. Een leuk detail: het telefoonnummer van het bedrijf is altijd hetzelfde gebleven: 4490. Zij het dat er wat cijfers voor zijn komen te staan.

Hendriksen Stadhuisplein Dordrecht
Hendriksen Stadhuisplein Dordrecht

Leo aan het woord

Het was geen opgedrongen keuze dat Leo als vierde generatie Hendriksen het bedrijf zou overnemen. “Nee hoor, er was geen druk. Net als mijn vader, die eerst automonteur was en pas op zijn dertigste de zaak overnam, heb ik ook eerst andere dingen gedaan. Ik heb Bouwkunde gestudeerd en een tijd bij een ingenieursbureau gewerkt. Ik deed wel eens wat klusjes voor de zaak van mijn ouders, zoals bedden afleveren bij de klant. Toen mijn vader veel te vroeg overleed, besloot ik in 2000 toch het bedrijf over te nemen. En daar heb ik nooit spijt van gehad. Het vak van ondernemer blijft heel mooi vanwege de variatie. Personeelszaken, administratie, marketing en natuurlijk het contact met de klanten en die zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Wij proberen van elk bed een lekker bed te maken, zeg ik vaak.”

Ons team

Leo Hendriksen Slaapspecialist

Leo Hendriksen

Slaapspecialist en eigenaar

Slaapspecialist Hendriksen is sinds 1935 het vertrouwde adres in Dordrecht en omgeving als het gaat om het kopen van een goed bed en alles wat daarbij komt kijken. Het geven van een goed en eerlijk advies, aangepast aan de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de klant is al 3 generaties lang onze passie. We werken in een klein hecht team, waarin iedereen uniek is, met een eigen expertise op het gebied van slapen. Vanaf het welkom, de intake, de koffie of thee, het persoonlijk slaapadvies tot aan de bezorging en montage in de slaapkamer helpt een van onze slaapspecialisten je van A tot Zzzz.

Tim Dolderman Slaapspecialist

Tim Dolderman

Slaapspecialist en adviseur

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Hendriksen, daaraan vooraf gaand heb ik twee keer stage gelopen bij de beddenwinkel. Wat in het begin nogal saaie kost leek, bleek uiteindelijk een super leuk vak te zijn. Mensen adviseren en helpen bij het vinden van het juiste en mooie bed. Vanuit mijn opleiding interieurvormgeving heb ik dan ook passie voor kleur en styling, in combinatie met adviseren. Dus ben je opzoek naar een goed bed, maar wil je daarnaast ook een heel mooi bed, dan help ik je graag verder met het uitzoeken van een goed matras, en mooie kleuren en stoffen.

Marco Haan Slaapspecialist

Marco Haan

Slaapspecialist en adviseur

Hendriksen is voor mij zolang ik me kan herinneren een begrip op het gebied van slapen. Ik ben in 2017 bij Hendriksen gaan werken. Het omgaan met klanten doen ze hier op een manier zoals ik dat ook gewend was, met een open vizier, ongedwongen en bijna vriendschappelijk. Het mooiste vind ik dat alle producten die bij Hendriksen verkocht worden Hendriksen waardig zijn. Hiermee bedoel ik de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Het grote voordeel daarvan is dat we voornamelijk tevreden klanten hebben en dat werkt wel zo lekker.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.