Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Styldecor bij Hendriksen

Styldecor besteedt alle tijd en aandacht aan het fabriceren van de boxspring van jouw dromen, zowel wat comfort als vormgeving betreft. Styldecor combineert luxe bedden met hoogwaardige matrassen, hiervoor gebruiken ze alleen de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. Elke matras of boxspring combinatie wordt volledig met de hand gemaakt, met oog voor detail.

Styldecor boxsprings

Styldecor maakt vier verschillende type boxspring, de Styl box, Cuvette box, Deluxe box en Storage box. Elk type is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en de Styl box en Deluxe box kunnen ook als elektrisch verstelbare variant. Onze slaapspecialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Styldecor matrassen

De Prestige en Fortuna pocketveer matrassen kernmerken zich in een stretch tijk en een Belgisch Damast tijk. Voor ligcomfort en het juiste advies kom je lang bij Slaapspecialist Hendriksen, wij helpen je om de juiste keuze te maken. 

Styldecor topmatrassen

De Styldecor topmatrassen collectie bestaat uit twee verschillende toppers. Deze beide toppers worden gemaakt in België van de mooiste kwaliteit  natuurlatex. De topmatrassen verschillen van elkaar in tijk, de Styldecor Prestige topmatras heeft een reinigbare Stretch tijk. De Styldecor Fortuna topmatras heeft een Belgische damast tijk.

Styldecor Deluxe boxspring Versailles

Styldecor boxsprings

Styldecor is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige boxsprings en matrassen. De boxsprings van Styldecor worden gekenmerkt door hun unieke ontwerp, kwalitatieve materialen en vakmanschap.

 

Wat Styldecor boxsprings uniek maakt, is hun ongeëvenaarde comfort en ondersteuning. De boxsprings zijn uitgerust met hoogwaardige pocketveren die zich individueel aanpassen aan de contouren van het lichaam en zo een perfecte ondersteuning bieden tijdens het slapen. Daarnaast zijn de boxsprings afgewerkt met luxueuze materialen, zoals hoogwaardig textiel en leder, die zorgen voor een stijlvolle uitstraling en een aangenaam gevoel.

 

Ten slotte is het vakmanschap van Styldecor duidelijk te zien in elk detail van hun boxsprings. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan het ontwerp en de productie van hun producten, wat resulteert in hoogwaardige en duurzame boxsprings die jarenlang meegaan.

Styldecor matrassen

Niets is zo bepalend voor je ligcomfort als het matras. Een Styldecor matras combineert een fantastische uitstraling met de technologische materialen van vandaag. De combinatie van een Styldecor boxspring en matras biedt je daarom ook een perfecte ergonomie. Er gaat veel energie in het zoeken naar nieuwe technologieën en toepassingen om dat ultieme slaapcomfort nog verder te verbeteren. De matrassen van Styldecor bezorgen jou een zalig comfort en een progressieve ondersteuning. Het zijn stuk voor stuk ‘pareltjes’ aan de buitenkant dat je haast zou vergeten hoe innovatief de binnenkant is.

Styldecor Prestige matras
Styldecor Boxspring Versailles 13

Styldecor, mooi in detail

Van een bed moet je kunnen dromen. De schoonheid van een Styldecor bed zit ‘m in de details, daarom wordt elk Styldecor bed keer op keer met de hand gemaakt door de beste vaklui met jarenlange ervaring. Van het schrijnwerk tot de noppen, van het schilderen tot het stofferen. Alleen op deze manier kan Styldecor garanderen dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Elk product ondergaat na afwerking een finale kwaliteitscontrole. Pas dan komen wij jouw nieuwe boxspring bij jou afleveren.

Slaapadvies bij dé Styldecor dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Styldecor boxsprings en matrassen. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met andere merken en doen vakkundige leveringen.

 

We beantwoorden graag al je vragen over de Styldecor producten en stellen samen met jou, door middel van een unieke meting, een bedsysteem samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan boxsprings, matrassen, bedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Styldecor specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.