Steel en Stockings Viggo

Steel & Stockings bij Hendriksen

Duik in de bijzondere beddencollectie van Steel & Stockings. Slaapspecialist Hendriksen is trots op het aanbieden van de volledig door vrouwen ontworpen Nederlandse collectie bedden. Steel & Stockings kenmerkt zich door gebruik van stoere materialen als hout, beton en staal. Eigenwijze ideeën, creativiteit en hilariteit hebben geleid tot een harmonieus, puur en karaktervol totaalconcept voor iedere slaapkamer. De collectie van Steel & Stockings is stoer met een vrouwelijke touch.

Steel & Stockings bedden

Ieder bed is anders, en iedere houtsoort wil je in het echt bekijken. Voor het complete overzicht Steel & Stockings bedden die in onze showroom staan kijk je hier. Uiteraard kunnen wij ieder bed van Steel & Stockings leveren.

De pure materialen van Steel & Stockings

Steel & Stockings omarmt regionale samenwerkingen met bevlogen bedrijven. Het robuuste en nostalgische hout, met natuurlijke kenmerken zoals noesten en scheurtjes, vormt de basis van de collectie. De puurheid van materialen wordt benadrukt door kleurwaxen en oliën op basis van lijnolie, waardoor het karakter behouden blijft. Het blauwstalen staal is voorzien van een poedercoating voor eenvoudig onderhoud. Het unieke leder behoudt de oorspronkelijke kenmerken, waardoor elk stuk een eigen verhaal vertelt.

Ontwerp je eigen bed met Steel & Stockings

Laat je creativiteit de vrije loop met de Mix & Match-collectie van Steel & Stockings. Ontwerp je eigen bed door te spelen met materialen zoals hout, stof, blauwstaal en ons unieke leder. Neem de regie over het ontwerp, zelfs tot aan de hoes van het hoofdbord. Speel met diverse stijlen en texturen om een bed te ontwerpen dat naadloos aansluit bij jouw smaak en interieur. Of het nu gaat om een gedurfd hoofdbordontwerp of een verfijnde hoes, onze benadering waarborgt de kenmerkende Steel & Stockings kwaliteit en stijl. Dit betekent dat terwijl je geniet van de vertrouwde elegantie van Steel & Stockings, je toch jouw eigen unieke stempel drukt op het eindresultaat. Ontdek de vrijheid om een bed te creëren dat niet alleen comfortabel is, maar ook volledig jouw eigen karakter weerspiegelt.
Kom langs bij Slaapspecialist Hendriksen en ontdek alle mogelijkheiden!

Slaapadvies bij dé Steel & Stockings dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Steel & Stockings ledikanten en accessoires. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met andere merken en doen vakkundige leveringen.

We beantwoorden graag al je vragen over de Steel & Stockings producten en stellen samen met jou, door middel van een unieke meting, een compleet bed samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan lattenbodems, matrassen, bedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Steel & Stockings specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken