Steel en Stockings Viggo

Steel & Stockings

De bedden van Steel & Stockings kenmerken zich door gebruik van stoere materialen als hout, beton en staal. Eigenwijze ideeën, creativiteit en hilariteit hebben geleid tot een harmonieus, puur en karaktervol totaalconcept voor iedere slaapkamer. De bedden van Steel & Stockings zijn stoer met een vrouwelijke touch.

Steel&Stockings bedden

Ieder bed is anders, en iedere houtsoort wil je in het echt bekijken. Voor het complete overzicht Steel & Stockings bedden die in onze showroom staan kijk je hier. Uiteraard kunnen wij ieder bed van Steel & Stockings leveren.

SleepImage Meting

Slaapadvies bij dé Steel & Stockings dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Steel & Stockings ledikanten en accessoires. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met andere merken en doen vakkundige leveringen.

 

We beantwoorden graag al je vragen over de Steel & Stockings producten en stellen samen met jou, door middel van een unieke meting, een compleet bed samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan lattenbodems, matrassen, bedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Steel & Stockings specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.