Auping

Auping

Het Nederlandse familiebedrijf Auping, oorspronkelijk uit Deventer, kent een geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1888. Auping is wereldwijd bekend door de uitvinding van het verstelbare bed en dhet inmens populaire houten bed Auronde, uit 1973. Het oerhollandse bedrijf onderscheidt zich doormiddel van vijf kernwaarden; 'Gepassioneerd', 'Transparant', 'Innovatief', 'Elke dag beter' en 'Betekenisvol'.

 

Bezoek onze Auping website >
 

Essential

Het moderne design van de Essential geeft rust in elke slaapkamer en is tevens het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Het solide aluminium frame van de Essential geeft met haar strakke, minimalistische vormen rust in elke kamer. De zachte ronde vorm van het hoofdbord geeft je een veilig en beschut gevoel. De ronding komt ook terug in de bijpassende zijtafeltjes en de taps toelopende poten onder het bed. Dankzij het poedercoaten van het aluminium frame is de verf kleurrijk en slijtvast. De drie meest gekozen kleuren voor het Essential frame zijn: Night blue, Warm grey en Pure white, daarnaast kun je ook nog kiezen uit Deep black, Cool grey, Clay, Forest green, Blush, Rusty red en Coral red.

Original

Het Original bedmodel is een minimalistisch vormgegeven bed met sterke lijnen en een elegante uitstraling. Het bed is geïnspireerd op een van de allereerste ontwerpen van Auping, de Cleopatra. Het frame is er in 10 verschillende kleuren, grote kans dus dat jouw lievelingskleur ertussen zit. Het frame wordt altijd gecombineerd met de zwarte Auping spiraalbodem. Door te kiezen voor onderzetpootjes in een andere kleur voeg je nog meer contrast toe aan het bed. Of je kiest voor dezelfde kleur, dat kan natuurlijk ook. We hebben drie hoofdborden en een tafeltje ontworpen, die perfect passen bij het ontwerp van de Original. Er is keuze uit twee gestoffeerde hoofdborden en een houten hoofdbord. Het tafeltje heeft een ronde vorm en is te krijgen in 16 kleuren.

 

Auronde

De Nederlandse ontwerper Frans de la Haye heeft in 1973 de Auronde ontworpen. "Ik wilde een bed maken dat lang goed bleef en dat makkelijk uit- en in elkaar te zetten is." Daarom koos hij voor beukenhout en bedacht hij de kenmerkende aluminium verbindingsdelen, die een belangrijk onderdeel vormen van het ontwerp. Nu, 45 jaar later opnieuw revolutionair door nieuwe materialen en doordat je een kleur kunt kiezen voor de aluminium details. Inmiddels zijn er meer dan 1.000.000 verkocht en staat in elke straat van Nederland wel een Auronde. Voor de afwerking van dit bed kun je kiezen uit 10 kleuren lak, 5 beitsen op eikenfineer, of een walnootfineer. Kies voor de aluminium oogjes een matchende of een contrasterende kleur.

Royal

De Royal is een modern bed met een bijzonder ontwerp dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. De Royal biedt ultiem individueel slaapgenot dankzij meerdere technologische slimmigheidjes. Met 5 zones die zijn in te stellen op jouw lichaam, zoals een schouderzone in de spiraalbodem die zich aanpast aan jouw slaaphouding. Het bed is volledig te personaliseren in zowel design als comfort. De rondingen in het frame en de poten geven de Royal een zachte uitstraling en dragen de spiraalbodem die lijkt te zweven boven je bed. Er is keuze in framekleuren, twee hoofdborden, tafeltjes en lampjes, en met het slideback systeem heb je altijd alles in handbereik.

 
 
 

Pixel

Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan je slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van de typische Auping materialen hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Het houten kastje met stalen frame en ladefrontje zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen in alle Auping kleuren, waardoor er veel verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn. Volledig naar jouw wens samen te stellen; kies voor een frisse trendy look, of juist volledig zwart of wit.