Slaapadvies

Bij Slaapspecialist Hendriksen bieden we verschillende adviesmogelijkheden om jou te helpen bij het vinden van het juiste slaapcomfort.

 

Met ons Online slaapadvies kun je eenvoudig een gratis slaapadvies aanvragen door enkele vragen te beantwoorden. Voor persoonlijk en vrijblijvend advies kun je een afspraak maken met onze slaapspecialisten, die van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaarstaan. Onze Slaap blog biedt waardevolle tips om het perfecte bed te vinden dat bij jou past. Ten slotte bieden we in onze winkel de gratis SleepImage slaapmeting aan. Onze experts helpen je bij het vinden van jouw ideale bed op basis van de meting.

Ben je opzoek naar passend slaapadvies, dan begin je hier. Door middel van onderstaand formulier kun je jouw slaapadvies aanvragen. Met enkele vragen krijgen wij een beeld van wat jij nu hebt voor bed, waar het probleem zit, en welk advies wij kunnen geven.

Wil je persoonlijk en vrijblijvend advies over de aanschaf van een nieuw bed, matras, kussen of ander slaapgerei? Wij staan voor je klaar van dinsdag t/m zondag. Kies hieronder eerst het onderwerp waarover je advies wilt.

Het perfecte bed voor iedereen bestaat niet, maar wel het beste voor jou!

Met deze tips helpen je graag op weg in de zoektocht naar het bed dat het beste bij jouw situatie past.

Wordt je regelmatig wakker met nek of rugklachten? Wil je een nieuw bed kopen, maar je weet niet welk bed het beste bij jou past? Doe de gratis SleepImage slaapmeting bij Hendriksen. Onze slaapexperts helpen je bij het vinden van jouw ideale bed.