Texeler Futon Comfort Extra

Loading...

Texeler Futon Comfort Extra

Een Texeler futon is een unieke, zeer inventieve bedverbeteraar. De vulling van maar liefst 2.000 gr/m2 staat gelijk aan de wol van twee volwassen schapen. Heb je eenmaal op een Texeler futon geslapen, dan wil je nooit meer anders

 

  • Futon van 4 cm dik
  • Kern van zuivere scheerwol
  • afgedekt met vacht

Prijs vanaf:

 195,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80 x 200 cm

Texeler Futon Comfort Extra

Specificaties van het Texeler Futon Comfort Extra

MerkTexeler
Lengtematen200 / 220 cm
Breedtematen80 / 90 / 140 / 160 / 180 cm
SeizoenHele jaar door
Vulling futon 100% Zuivere wol
Tijk materiaal Katoen / VolWol vacht

Een Texeler futon voor reumatische klachten

Een Texeler futon is ruim vier centimeter dik. Lig je eenmaal op zo’n futon, dan snap je precies wat Texeler bedoeld met Texels slaapcomfort. Voor mensen met reumatische klachten of gewrichtspijnen is de futon een uitkomst. Door de zachte vacht ervaar je geen pijn meer op drukpunten als schouders en enkels. De lanoline die van oorsprong in de wol voorkomt, heeft bovendien een goede werking op gewrichtsklachten.

Texeler Onderdekens
Dekbedden Kussen Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

Advies over het Texeler futon bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Texeler Futon Comfort Extra en geven het beste advies, zo slaap je altijd onder een dekbed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Texeler kussens, dekbedden toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Texeler producten. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Texeler Futon Comfort Extra kopen doe je bij de Texeler dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Texeler specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken