Auping Noble Bed Solid Oak Smart Base Spiraalbodem

Auping bij Hendriksen

Auping maakt al ruim 130 jaar kwalitatief goede bedden. Met de slogan ‘een uitgeruste wereld is een mooiere wereld’ is alles wat zij doen gericht op het maken van rust. Auping maakt niet zomaar een bed of matras, maar ze maken de beste manier om uit te rusten. Slaapspecialist Hendriksen is al ruim 85 jaar Auping dealer en ook de Auping specialist in Dordrecht en omstreken. Voor advies en het uitgebreide assortiment Auping bedden, boxsprings, matrassen en meer kom je langs in onze showroom.

Auping bedden

Ontdek de complete collectie Auping bedden in onze ruime showroom. Van klassieke modellen zoals de Auronde tot het nieuwste Noa bed. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Alle Auping bedden zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen, met een breed scala aan kleuren, stoffen en maten. Duurzaamheid en kwaliteit zijn gegarandeerd, aangezien elk bed met de hand wordt gemaakt en de beste materialen worden gebruikt.

Auping boxsprings

Ontdek de complete collectie Auping boxsprings in onze ruime showroom. Van de Criade tot de Tone, wij hebben alle modellen. Laat je adviseren in onze winkel en maak de perfecte keuze. Onze boxsprings zijn volledig aanpasbaar met verschillende kleuren, stoffen en maten. Geniet van de voordelen van een Auping boxspring, met een spiraalbodem voor optimale ventilatie en duurzaamheid. 

Auping matrassen

Ontdek onze complete collectie matrassen, van de Inizio tot de Elite. Bij Hendriksen vind je het perfecte Auping matras dat bij jou past. Laat je adviseren in onze winkel en maak de juiste keuze. Onze matrassen bieden kwaliteit, optimale ondersteuning en heerlijk ligcomfort. Ze zijn geschikt voor spiraalbodems en Auping boxsprings vanwege de uitstekende ventilatie.

Auping bedbodem

Ontdek de veelzijdigheid van Auping spiraalbodems, de perfecte basis voor jouw bed. Gevlochten stalen bodems met uitstekende ventilatie. Kies uit vlakke of elektrisch verstelbare opties voor ultiem comfort. Diverse maten beschikbaar, zodat er altijd een passend spiraal te vinden is. Ervaar de kwaliteit en geniet van een goede nachtrust op een Auping spiraalbodem.

Auping topmatras

Ontdek onze showroom met verschillende Auping topmatrassen, waaronder de zachte en comfortabele Prestige topper die perfect op onze gestoffeerde Criade boxspring past. Een Auping topmatras voegt extra comfort toe aan je boxspring en bestaat uit drie lagen: boxspring, matras en topper. Bij Hendriksen, de grootste Auping dealer in Dordrecht en omstreken, vind je de beste selectie van Auping toppers. 

Auping kussens

Ontdek onze complete collectie Auping hoofdkussens in onze showroom. Van het vormvaste Cloud kussen tot het zachte donzen Nest kussen. Elk kussen heeft unieke eigenschappen, zodat er voor iedereen een geschikt kussen is. Voor het beste advies en een ruime keuze aan bedmodellen, kleuren en stoffen, kom je langs in onze winkel. Bij Hendriksen, dé Auping dealer in Dordrecht en omstreken, helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. 

Auping dekbedden

Ontdek onze volledige collectie Auping dekbedden in onze showroom. Van het duurzame Auping Dew dekbed, gemaakt van gerecycled polyester, tot het luxueuze Cloud dekbed, gevuld met Mazurische ganzendons. Met verschillende warmteklassen is er voor iedereen een geschikt dekbed. Voor het beste advies en een ruime selectie aan Auping bedmodellen, kleuren en stoffen, nodigen we je uit om langs te komen in onze winkel. 

Auping Auronde Bed Midnight Black Oak

Over het ontstaan van Auping

Auping is een echt Nederlands designmerk van prachtige kwaliteit. Maatwerk, handwerk en vakwerk maken Auping zo bijzonder. Met een uitgebreide collectie boxsprings, matrassen, ledikanten en bodems uniek in Nederland en ver daarbuiten. Op duurzame wijze, met oog voor detail, voor milieu en voor de toekomst worden producten ontwikkeld en al ruim 130 jaar geproduceerd in Nederland. In 1888 opgericht door Johannes Auping, die van oorsprong smid was. Er werd hem gevraagd een goed ventilerend bed te maken voor een ziekenhuis. De smederij groeide uit naar een matrassen en beddenfabrikant. Sinds 1988 mag Auping zich koninklijke Auping noemen.

Slaapspecialist Hendriksen; dé Auping dealer in Dordrecht

Een Auping kopen doe je natuurlijk bij de meest ervaren Auping Studio van Dordrecht en omstreken. Sinds 1935 verkoopt Slaapspecialist Hendriksen de kwalitatieve bedden en matrassen van Auping. Bij slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Auping bedden, matrassen, bodems, dekbedden en kussens.

Auping Essential Bed Pine Green
Auping Original Boxspring Hoofdbord Bold

Slaapadvies bij dé Auping dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Auping bedden, boxsprings, matrassen, topmatrassen, bodems, dekbedden en kussens. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met andere merken en doen vakkundige leveringen.

 

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping producten en stellen samen met jou, door middel van een unieke meting, een boxspring of bed samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan boxsprings, matrassen, bedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken