Auping Tone Boxspring

Een nieuw bed kopen bij dé Slaapspecialist

Ongeveer één derde van je leven lig je in bed, dus het kopen van een nieuw bed verdient wel wat aandacht. Steeds vaker wordt het belang van een goede slaap benadrukt door wetenschappers. Slapen vormt samen met gezonde voeding en voldoende beweging de bouwstenen voor een gezond leven. Nu roepen alle aanbieders dat ze het beste bed hebben, maar is dat wel zo? Want is het zogenaamde beste bed wel het beste bed voor jou. Waar begin je dan bij het kopen van een nieuw bed? Als je dit leest ben je al goed op weg.

Wegdromen op een boxspring

Bij Hendriksen vermijden we keuzestress door persoonlijk advies en een goede uitgebreide selectie boxsprings. Bij ons vind je boxsprings van merken zoals Pullman, Auping, Styldecor, Sleepimage en gaaaap. Kom naar onze showroom in Dordrecht voor uitgebreid advies en om alle boxsprings te testen. Bekijk hier ons aanbod aan boxsprings.

Goede nachtrust op een waterbed

Slaapspecialist Hendriksen is een expert op het gebied van waterbedden. We hebben een ruime collectie waterbedden en adviseren je graag bij het kiezen van het perfecte waterbed. Bij het kopen van een waterbed moet je letten op de keuze tussen hard- of softside en mono- of duo systeem. Voordelen van een waterbed zijn onder andere de drukverlagende werking, het hygiënische aspect, de mogelijkheid tot verwarmen en de afwezigheid van kuilvorming.

De goede basis met onze bedbodems

Bij Slaapspecialist Hendriksen kun je verschillende soorten bedbodems kopen, zoals lattenbodems, spiralen, boxsprings en schotelbodems. De bedbodem heeft invloed op je slaapcomfort en kan tot wel 50% bijdragen aan de ondersteuning van je lichaam. Het is belangrijk om je te laten adviseren over de mogelijkheden en de combinatie tussen bedbodem en matras voor een goede nachtrust.

Goed uitrusten op onze ledikanten

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een ruime selectie aan ledikanten van Auping, Hasena, Steel en Stockings en Hulsta. Voor een warme en natuurlijke sfeer in je slaapkamer kies je voor een massief houten bed van Hasena. Naast houten bedden hebben we ook gestoffeerde ledikanten. Personaliseer je bed met een ledikant in elke RAL kleur die je kan bedenken. Voor stoere ledikanten combineer je hout met staal van Steel&Stokkings. 

Auping Noble Bed Solid Oak

Bedden & bedbodems

Bij een echte beddenspecialist, slaapspecialist of beddenspeciaalzaak zoals wij van Hendriksen dat al vanaf 1935 zijn, vind je alle 4 de bedbodems/slaapsystemen die er zijn: namelijk de boxspring, lattenbodem, spiraal en de schotelbodem. Waarbij de boxsprings vaak complete bedden zijn. We kunnen bij diverse merken zoals Hulsta, Hasena, Steel&stockings, Auping en Van Os, ook een boxspring inbouwen. Voor in de bedden of ledikanten geldt natuurlijk dat hier altijd een lattenbodem, schotelbodem of een spiraal in past. De eerste keus die je moet maken bij de aanschaf van een nieuw bed is dan ook ga je voor een boxspring of een ledikant. En dan hebben we het vooral over smaak en voorkeur want een echt beddenspecialist of slaapspecialist kan van elk bed een bed maken wat bij je past. Zeker met de unieke Sleepimage slaapmeting.

Auping Noble Bed Solid Oak Smart Base Spiraalbodem

Proefliggen is de volgende stap

Het lijkt voor de hand liggend maar toch zijn er mensen die dit niet doen, je kunt pas oordelen of een matras goed voor je is als je er op gaat liggen. Een goede slaapspecialist heeft aandacht voor jou, je slaapgedrag, je eventuele klachten en je wensen. Bij een echte slaapspecialist kun je verschillende matrassen op verschillende bedbodems testen, waarbij de slaapspecialist kan zien en voelen of je op de juiste wijze ondersteund wordt. Dit is de basis van ontspannen slapen. Spieren, gewrichten en tussenwervelschijven worden dan ontlast. Het is een fabel dat een goed bed alle lichamelijke klachten kan oplossen, maar een goed bed zal zeker geen lichamelijke klachten veroorzaken. En vergeet niet een hoofdkussen mee te testen, want die maakt een goede ligging af.

Bedden advies bij de Slaapspecialist in Dordrecht

Heb je nog meer vragen, we beantwoorden ze graag en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een bed die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze.

 

Een bed kopen doe je bij dé Slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé beddenspeciaalzaak van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

SleepImage Meting

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken