gaaaap pet

gaaaap bij Hendriksen

gaaaap is bedacht en ontwikkeld door een echte bedweter. Een bedweter uit een hele familie van bedweters. Slapen mag wel wat hipper, vond de bedweter. Zonder daarbij het belang van goed slapen ondergeschikt te maken aan snelle slimme marketing handel. gaaaap is een mix van ervaring, hoogwaardige materialen, Nederlandse productie, eerlijke prijzen, goede service en garantie.

Gaaaap matrassen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin lobortis erat ac sodales. Cras ac massa luctus, sollicitudin risus sit amet, feugiat lacus. Phasellus justo massa, elementum ac orci eu, vulputate mattis est.

Gaaaap boxsprings

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin lobortis erat ac sodales. Cras ac massa luctus, sollicitudin risus sit amet, feugiat lacus. Phasellus justo massa, elementum ac orci eu, vulputate mattis est.

gaaaap dekbedden

De nachtjassen van gaaaap zijn niet te warm en niet te koud, dan slaap jij het rustigst. Als je rustig slaapt, slaap je diep en in je diepe slaap laad je lichaam en je brein zich goed op. Uiteindelijk is waar je op slaapt belangrijk, maar waar je onder slaapt is net zo belangrijk.

gaaaap kussens

Een goed kussen is belangrijk om lekker te kunnen slapen. Vandaar dat de gaaaap kussens Hoofdzaak heten. De gaaaap kussens zijn er met drie verschillende soorten vulling, een latex, dons en synthetisch. Daarnaast is gaaaap voorstander van een kussen met een zachte ‘vaste’ vulling boven een kussen met een losse vulling.

Gaaaap matrassen

Matrassen moeten vooral lekker liggen. Hoe lekkerder een matras ligt, des te beter slaap je en wordt je uitgerust wakker. Omdat we allemaal uniek zijn (tenzij je een rookworst bent), mbt lichaamsbouw, gewicht en persoonlijke voorkeur is de bovenlaag van de matras heel belangrijk. Daarom hebben we keuze uit 3 verschillende lagen en is deze laag minimaal 7 cm dik. Matrassen moeten goede ondersteuning geven. Als je wervels, gewrichten, spieren, pezen en hersencellen urenlang (liefst 8-9 uur per nacht) in een goede houding liggen. Dan haal je het maximale uit je slaap.

Gaaaap kussens

Een goed kussen is heel belangrijk om lekker te kunnen slapen. Vandaar dat onze kussens hoofdzaak heten. Onze kussens, 3 types hebben we, zijn er met 3 verschillende vullingen. Een latex, dons of synthetische vulling. gaaaap is voorstander van een kussen met een zachte ‘vaste’ vulling boven gaaaap is voorstander van een kussen met een zachte ‘vaste’ vulling boven een kussen met een losse vulling. De vaste vulling het liefst gemaakt van een zachte soepele natuurlatex.

Gaaaap boxsprings

gaaaap boxspring: Stevig vurenhouten frame met MDF afwerking, 22 cm hoog. 13cm hoge pocketveren met 7 zones. Ook kan gekozen worden voor de 27 cm hoge boxspring, deze is alleen optisch hoger en heeft daardoor een robuuster uiterlijk. Qua opbouw is hij verder gelijk aan de 22cm hoge boxspring.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken