Swissflex

Swissflex

Swissflex, niet te verwarren met swissense… Swissflex is een echt Zwitsers bedrijf wat zich al 60 jaar tot doel heeft gesteld het perfecte bed te maken. Het perfecte bed is vanuit de Zwitserse ambachtelijke traditie ontwikkeld tot een intelligent bedsysteem wat ieder mens comfort en ergonomie van topklasse biedt.
Zelfregulerende gegolfde latten die ervoor zorgen dat de lattenbodem functioneert als een schokdemper. De lattenbodem past zich automatisch aan, aan de slaaphouding, het gewicht en de lichaamsvorm! Orthopedisch gezien een perfecte ondersteuning voor de rug: zowel rug, zij als buikslapers!
De latten zijn per paar individueel instelbaar, waardoor de lattenbodem elke slaaphouding perfect ondersteund. de lattenbodems zijn voorzien van verschillende comfortzones. Geen middenbalk bij 2-persoons lattenbodem!

Ambiente

Puristisch design en pronkstuk in de slaapkamer. Dit model verdient het predicaat bescheiden en behoorlijk. De ambiente biedt talrijke functies – deze vallen echter niet op. Ruime keuze uit leer en stoffen, zodat deze aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak. Verkrijgbaar met twee uitvoeringen hoofdborden (1-delig of 2-delig XL). Designpoten verlenen een fraai accent aan de uitstraling van het bed. Verkrijgbaar in massief houten poten (wengé, kersenhout en notenhout) en metalen poten (aluminium of titanium). Mooi te combineren met diverse accessoires, zoals het verlichtingselement onder de lattenbodem of bed omranding dat subtiel de kamer verlicht.

Expression

De uitstraling van een boxspring. Modern, met de hoogste eisen aan design en materiaal. Ruime keuze uit imitatieleer en stoffen, zodat deze aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen hoofdborden met een eenvoudig design en zachte contouren. Een fraai accent zijn de elegante siernaden verkrijgbaar in drie elegante designs. Designpoten verlenen een fraai accent aan de uitstraling van het bed. Verkrijgbaar in massief houten poten en/of sokkel (wengé, kersenhout en notenhout) en verchroomde metalen poten en/of sokkel. Mooi te combineren met diverse accessoires, zoals het soundboard voor de koppeling van uw gadgets.

Lounge

De design-elementen worden eenvoudig gekoppeld aan de zwevende lattenbodems. Ultiem comfort in een modern jasje. Het hoofd- en voetbord van massief hout-fineer kan op lattenbodems worden gemonteerd en is eiken gebeitst antracietgrijs, donkerbruin evenals in bamboe en notenhout verkrijgbaar. Poten verlenen een fraai accent aan de uitstraling van het bed. Naast de standaardpoot zijn ook een op kleur afgestemde designpoot van aluminium, titanium of hout in de kleuren kersenhout, notenhout of wengé verkrijgbaar. De vloerverlichting wordt gemonteerd door middel van een voetschakelaar of draadloze bediening. Het licht is sfeervol en versterkt bovendien de zwevende uitstraling van het bed. Mooi te combineren met de bijbehorende glazen nachttafeltjes gecombineerd met massief eikenhout fineer in antracietgrijs of donkerbruin.

Silhoute

Een bed met heldere lijnen, dat door zijn zwevende een constructieve een subtiele verschijning is. Voor iedereen die van moderne leefruimtes houdt en de hoogste eisen aan design en materiaal stelt. Ruime keuze uit imitatieleer en stoffen, zodat deze aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen hoofdborden die zorgen voor een persoonlijke en moderne uitstraling. Doordat de poten naar binnen gebogen kunnen worden, wekt het bed de indruk dat het zweeft. Nachttafels, verlichting en de moderne soundboard en side bag zijn bijzondere extra’s die de moderne sfeer compleet maken.