Auping spiraalbodem

Loading...

Auping spiraalbodem

Slaapspecialist Hendriksen is al tientallen jaren de grootste Auping dealer van Dordrecht en omstreken. In onze Studio vind je alle Auping spiraalbodems welke een perfecte bodem zijn voor Auping matrassen en andere pocketveer matrassen. Voor het beste advies, alle bedmodellen, kleuren en stoffen kom je langs in onze winkel, wij helpen je om de juiste keuze te maken.

 

  • Geschikt voor alle bedden
  • Geschikt voor alle Auping boxsprings
  • Kleur Deep Black
  • Gemaakt van gehard staal

Prijs vanaf:

 275,00

Afmeting

Bij een afmeting van 70 x 200 cm, Vlak

Auping Spiraalbodem Smart Base

Specificaties van de Auping spiraalbodem

MerkAuping
Geschikt voorAlle bedmodellen
Materiaal Gehard staal
Hoogte30 / 37 cm

Afwerking

Poedercoat
KleurDeep Black
Maximale belastingtot max. 140 kg per ligvlak

Wat is een Auping spiraalbodem?

Een Auping spiraalbodem is een gevlochten stalen bodem welke dwarsgespannen is. Alle bedbodems van Auping hebben een spiraalbodem als basis. Door het gevlochten staal heeft de spiraalbodem een fijne open structuur en ventileert deze bodem extra goed. Een Auping bedbodem kan ingelegd worden in ieder soort ledikant en is de basis van iedere Auping boxspring. Daarnaast is hij verkijgbaar in ieder formaat en is er ook een Auping verstelbare spiraalbodem.

Auping Spiraalbodem Smart Base
Auping Spiraalbodem Smart Base

Auping verstelbare spiraalbodem

Naast de vlakke spiraalbodems kun je ook kiezen voor de Auping elektrische bedbodem. Een Auping verstelbare spiraalbodem kies je voor het gemak. Heb je last van je benen, of lees je graag een boek, dan zet je gewenst je voeteneinde of hoofdeinde omhoog. Bij de Auping elektrische bedbodem kies je voor aantal motoren of hand verstelbaar. Achtereenvolgens heb je een vlakke bodem en een hand verstelbare bodem waarbij hoofd en voeteneinde hand verstelbaar zijn. Daarna volgen de 1 motorige variant waarbij het hoofdeinde elektrisch verstelbaar is en het voeten einde hand verstelbaar. Bij de 2 motorige variant zijn beide delen elektrisch verstelbaar. De 3 motorige variant heeft een extra neksteun waardoor je nog comfortabeler in bed kunt zitten.

Wat is de levensduur van een Auping spiraalbodem?

Spiraalbodems gaan een levenlang mee. De spiralen zijn tegenwoordig van zo’n stevige kwaliteit dat we dit kunnen zeggen. Uiteraard kunnen elektrische onderdelen altijd een keer stuk gaan.

Wat voor matras op een Auping (elektrische) bedbodem

Ieder type pocketveermatras is geschikt voor een Auping (elektrische) bedbodem. Een spiraalbodem is een stevige maar open ondergrond die bodem biedt voor alle pocketveren. Een ventilerende bodem zorgt ervoor dat jouw matras optimaal kan luchten, zeker in combinatie met een Auping matras welke aan de onderzijde zijn afgewerkt met een vilt laag. Zodra je kiest voor een keerbare matras kun je het beste gebruik maken van een extra matrasbeschermer welke jouw matras beschermt tegen beschadigingen van de Auping bedbodem.

Een Auping bedbodem in ieder formaat

Auping maakt in zijn fabriek in Deventer ieder gangbaar formaat bedbodem voor ieder type bed. De standaard breedte maten van een Auping spiraalbodem zijn 70, 80, 90, 100, 120 en 140 cm. Bij de 140 maat is er een extra ondersteuning in het midden van de spiraal gemaakt. Voor de lengte maten kun je kiezen uit 190, 200, 210 en 220 cm lengte. Op deze manier kun je voor ieder bed een passend spiraal vinden.Auping Spiraalbodem Smart Base

Advies over de Auping spiraalbodem bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping spiraalbodem en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een spiraalbodem die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan spiraalbodems van Auping. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Auping spiraalbodem kopen doe je bij de Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken