Rowa Ecco2 lattenbodem fabriek

Röwa bij Hendriksen

Röwa is een fabrikant van lattenbodems en matrassen uit het zuidwesten van Duitsland. Uniek aan Röwa is dat zij het beukenhout voor de lattenbodems uitsluitend halen uit omliggende bossen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het samenspel tussen bodem en matras. De lattenbodems zijn altijd instelbaar op basis van jouw lichaamsvorm. De matrassen zijn gemaakt op basis van een natuurlijke olie en verassend comfortabel. In onze showroom hebben wij verschillende Röwa lattenbodems liggen om te testen met Röwa matrassen, maar ook met SleepImage natuurlatex en Swissflex matrassen.

Röwa matrassen

De Röwa matrassen zijn zeer soepele matrassen welke uitermate geschikt zijn voor de kwalitatief goede lattenbodems. Zo combineer je de Röwa Ecco2 Sensitive matras perfect met de Ecco2 lattenbodem. Bij Slaapspecialist Hendriksen kun je alle combinaties uitproberen.

Röwa bedbodems

Elk mens is anders, daarom zijn de Röwa lattenbodems dat ook. De lattenbodems kunnen aan jouw lengte, gewicht, lichaamsbouw en slaapgedrag worden aangepast. Belangrijk daarbij is de ergonimische lighouding.

Over Röwa

Röwa produceert al meer dan 100 jaar lattenbodems en matrassen op hoogwaardig niveau. Een zeer uitgebreide collectie is daarvan het resultaat. Röwa doet de houtbewerking in eigen huis in een eigen houtzagerij en monteert de lattenbodems af. De matrassen worden ook in eigen beheer geproduceerd en de matrastijken worden genaaid in het atelier. De drie kenmerken die basis zijn voor Rössle & Wanner ( Röwa ) zijn innovatief, duurzaam en authentiek. ‘Een grote traditie, een geest van innovatie en liefde voor het milieu en jouw slaapcomfort.’

Rowa Ecco2 lattenbodem fabriek
Rowa Fabriek Ecco2 Sensitive matras

Slaapadvies bij dé Röwa dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Röwa bedbodems en matrassen. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met andere merken en doen vakkundige leveringen.

 

We beantwoorden graag al je vragen over de Röwa producten en stellen samen met jou, door middel van een unieke meting, een bedsysteem samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan boxsprings, matrassen, bedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Röwa specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken