Wat schrijven klanten over Slaapspecialist Hendriksen?

Onze klanten vertellen via 5-Sterrenspecialist hun persoonlijke ervaringen en laten je zien hoe Slaapspecialist Hendriksen hen heeft geholpen om een goede nachtrust te bereiken. Lees de reviews en ontdek waarom zoveel mensen voor ons kiezen als hun vertrouwde slaapspecialist. We streven ernaar om jou het beste slaapadvies en hoogwaardige producten te bieden, zodat ook jij kunt genieten van de rustgevende slaap die je verdient. Lees hier onze reviewpolicy.

Wat schrijven klanten over Slaapspecialist Hendriksen?

Onze klanten vertellen hun persoonlijke ervaringen en laten je zien hoe Slaapspecialist Hendriksen hen heeft geholpen om een goede nachtrust te bereiken. Lees de reviews en ontdek waarom zoveel mensen voor ons kiezen als hun vertrouwde slaapspecialist. We streven ernaar om jou het beste slaapadvies en hoogwaardige producten te bieden, zodat ook jij kunt genieten van de rustgevende slaap die je verdient. Lees hier onze reviewpolicy.

10
Familie B…
17 februari 2024
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Goed mee gedacht met onze wensen. Fijne service zoals op zicht iets mee krijgen.
10
Familie E…
16 februari 2024
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Goede voorlichting en goede service
Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten op dit monent
10
Mevrouw B…
10 februari 2024
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Ik heb goede voorlichting gekregen en heb een super bed gekocht! De bezorging was ook prima!
Verbeterpunten:
Ik ben al prima geholpen!
10
Familie D…
04 februari 2024
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Goed geholpen en correcte bezorging
8
Heer R…
31 januari 2024
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Goede voorlichting, geduld en service
Verbeterpunten:
geen extra wensen
10
Familie R…
27 december 2023
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Nemen de tijd, gedegen kennis en luisteren goed naar klant wens en dragen mogelijkheden aan zonder te dwingen.
Verbeterpunten:
Ook deze ervaring was zelfs na 20 jaar wederom prima. Dus alleen maar lof!
9
Feijtel
23 december 2023
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Sterk aanbevolen vanwege de tijd die er genomen wordt om de beste slaapoplossing te vinden, het goede advies en de diversiteit aan merken en mogelijkheden.
Verbeterpunten:
Geen noemenswaardige verbeterpunten
8
Familie G…
21 december 2023
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Klantvriendelijke behandeling en goede service
Verbeterpunten:
Geen verdere wensen
9
Familie S…
07 december 2023
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Prettig contact, vakkundige informatie, prima service bij de bezorging.
Verbeterpunten:
?
10
Mevrouw V…
23 november 2023
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Vriendelijk en deskundig personeel. Nemen alle tijd voor advies en komen afspraken na.
10
Familie P…
10 november 2023
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Heel vriendelijk en deskundig geholpen. We waren op zoek naar een nieuw bed en matrassen. De medewerker gaf ons goed advies over de verschillende matrassen. Had veel tijd voor ons waardoor je echt goed kon bedenken wat je wilde. Omdat Hendriksen verschillende merken verkoopt, is het ook fijn dat je van alles kunt combineren. Het bed thuis helemaal naar zolder gebracht en keurig geïnstalleerd. Nu enkele weken later kregen we nog een aardig kaartje op de mat.
10
Familie S…
28 oktober 2023
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Prettige en vriendelijke verkoper. Niet opdringerig. Laat je zelf de keuze maken. Alles gaat in overleg. Levering volgens afspraak. Wij hadden een probleem met een van de bedden. Is prima opgelost met zowel Hendriksen als met de fabrikant. Top.
Verbeterpunten:
Zo door gaan
10
Mevrouw B…
26 april 2023
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
Heel goed geholpen in de winkel en heel goede service.
Verbeterpunten:
Niets alles was perfect.
10
Frank
26 april 2023
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
uitstekende manier van adviseren, door eerst goede vragen te stellen en goed te luisteren naar wensen en vragen. Vervolgens door de alternatieven door te nemen en daadwerkelijk te laten ondervinden. De welwillende vriendelijkheid is erg aangenaam.
Verbeterpunten:
nou, er is geen enkele drempel om niet terug te komen. Maar verbetersuggesties hebben we niet.
10
Familie A…
18 april 2023
Waarom beveel je Slaapspecialist Hendriksen wel of niet aan:
jullie nemen de tijd voor jullie klanten!