Hasena Fine Line Noten Ledikant

Hasena bij Hendriksen

Met meer dan 70 jaar aan ervaring blijft Hasena voorop lopen in beddenontwerp en productie. De bedden zijn een harmonieuze mix van traditie en cutting-edge innovatie. Met het unieke “Swiss Bed Concept” krijg je de vrijheid om je droombed aan te passen aan jouw stijl en behoeften. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal in het werk van Hasena. Alle producten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, met respect voor ethische en milieunormen.

Hasena biedt eindeloze mogelijkheden om je bed volledig naar jouw wensen samen te stellen, van bedframe tot hoofdbord en pootjes. Bij Slaapspecialist Hendriksen verwelkomen we je graag om Hasena te ontdekken en uit te proberen.

Hasena bedden

Hoogwaardige kwaliteit en personaliseerbare ontwerpen. Creëer jouw droombed met het Swiss bed concept. Kies je stijl, personaliseer details, en geniet van tijdloos design en duurzaamheid. Ontdek het unieke comfort en de vrijheid om je eigen Hasena bed te ontwerpen.

De geschiedenis van Hasena

In 1951 startten Felix, Paul en Willi Hasenfratz een kleinschalige werkplaats in Biel-Benken, nabij Basel. Ze richtten zich op handgemaakte lattenbodems en bedden, met als doel om slapen comfortabeler te maken voor hun klanten. HASENA onderscheidde zich in de jaren ’90 met het “Zwitserse bedconcept,” waardoor klanten bedframes, poten en hoofdborden volgens hun eigen smaak konden kiezen. Dit concept sloeg aan, en HASENA begon internationaal te exporteren. Met de veranderende behoeften in slaapkamerinrichting in de jaren ’80 en ’90 ontdekte HASENA hun talent voor meubelontwerp.

Door de jaren heen ontwikkelde HASENA prachtig ontworpen bedden die aan verschillende smaken voldeden. Het gebruik van massief hout werd steeds belangrijker voor het merk. In 1992 nam de tweede generatie van de Hasenfratz-familie het roer over. Vandaag integreert de derde generatie in het bedrijf. Het managementteam zet de waarden voort, maar brengt ook innovatieve accenten aan. In 2015 kocht de familie Woodmax in Vietnam, waar een deel van hun bedden en meubels wordt geproduceerd, met een sterke nadruk op sociale en veiligheidsnormen. HASENA blijft evolueren, en de toekomst ziet er veelbelovend uit.

Hasena Fine Line Noten Ledikant
Hasena Fine Line Noten Ledikant

Duurzaamheid van Hasena

Hasena omarmt duurzaamheid met passie. Het bedrijf is sinds 2023 officieel klimaatneutraal, met certificering door ClimatePartner en een focus op CO2-reductie. Daarbij:

  • draagt Hasena verantwoordelijkheid met het FSC®-keurmerk voor verantwoord bosbeheer en een transparante houtvoorzieningsketen.
  • worden alle massief houten producten met zorg met de hand vervaardigd en onderworpen aan strikte kwaliteitscontroles. Het gebruikte hout is duurzaam en gerecycled materiaal wordt verstandig hergebruikt.
  • zijn alle houten oppervlakken geolied met op plantaardige olie gebaseerde olie en voldoen aan strenge emissienormen.
  • reduceert Hasena afval door te kiezen voor 100% gerecyclede stoffen, zowel van oude kleding als plastic flessen.
  • biedt Hasena voor liefhebbers van leder ethisch verantwoord veganistisch leer dat recyclebaar en duurzaam is.

Slaapadvies bij dé Hasena dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment Hasena bedden. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met andere merken en doen vakkundige leveringen.

 

We beantwoorden graag al je vragen over de Hasena producten en stellen samen met jou, door middel van een unieke meting, een Hasena bed samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan lattenbodems, matrassen, bedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Hasena specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Hasena Fine Line Noten Ledikant

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken