Ontelbare mogelijkheden met Hasena bedden

Hasena heeft een diepe en brede collectie bedmodellen. Opvallend aan Hasena bedden zijn de haast ontelbare mogelijkheden om uw bed volledig naar eigen wensen en inzichten samen te stellen. Deze Zwitserse leverancier daagt u uit mee te denken in een volledig product op maat: elke stijl is denk- en uitvoerbaar, altijd gepersonaliseerd tot in de puntjes. Een modern bed of toch liever wat klassieker? Alles is mogelijk. Een Hasena bed model is namelijk volledig naar uw wens samen te stellen. U start met de keuze voor een bedframe. Daarna zoekt u een mooi hoofdbord, muurpaneel en de pootjes uit. Tot slot, Hasena biedt extra diverse accessoires aan zodat uw slaapkamer volledig compleet en in harmonie is gestyld.

Een Hasena bed kopen bij Slaapspecialist Hendriksen

Met enorm veel enthousiasme werkt Hasena continu aan nieuwe collecties om het assortiment en alle combinatiemogelijkheden verder te vergroten. Moderne designs, innovatie, perfect vakmanschap, blijvende kwaliteit uit duurzame productie en ook nog eens eersteklas service. Nieuwsgierig geworden? Met een bezoek aan onze winkel kunt u in alle rust Hasena bedden bekijken en uitproberen. Inmiddels is Slaapspecialist Hendriksen tot ver buiten Dordrecht bekend om zijn betrouwbare bed adviezen en leveringen. Combinaties van verschillende merken kunnen bij Hendriksen ook vergeleken en getest worden. Denk bijvoorbeeld aan een Hasena ledikant met Auping spiralen en waterbed matrassen van Wa’core. De combinaties en beste deals zijn eindeloos… maar beginnen altijd in de winkel van Slaapspecialist Hendriksen in Dordrecht.

 

Hasena bedden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin lobortis erat ac sodales. Cras ac massa luctus, sollicitudin risus sit amet, feugiat lacus. Phasellus justo massa, elementum ac orci eu, vulputate mattis est.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.