gaaaap Hoofdzaak Latex hoofdkussen Winkel

Een hoofdkussen kopen bij dé Slaapspecialist

Een hoofdkussen koop je natuurlijk bij een beddenspeciaalzaak. Iedereen is uniek en heeft behoefte aan een ander kussen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan hoofdkussens van onder andere Auping, gaaaap, Hendriksen, Silvana en Texeler. Daarnaast weten wij als geen ander welk kussen perfect aansluit bij jouw lichaamsbouw en matrastype. We gaan in onze winkel samen met jou opzoek naar het juiste kussen, informeren je graag en geven op een persoonlijke manier het beste advies.

gaaaap kussens

Een goed kussen is belangrijk om lekker te kunnen slapen. Vandaar dat de gaaaap kussens Hoofdzaak heten. De gaaaap kussens zijn er met drie verschillende soorten vulling, een latex, dons en synthetisch. Daarnaast is gaaaap voorstander van een kussen met een zachte ‘vaste’ vulling boven een kussen met een losse vulling.

Hendriksen kussens

De Hendriksen hoofdkussen collectie bestaat uit verschillende losse vulling en vormvaste kussens welke gemaakt zijn van alleen de beste materialen. Wij hebben kussens van onder andere kapok, dons en latex. Kies voor een dons hoofdkussen met een heerlijk zacht comfort of ga voor een vormvast latex kussen met de perfecte ondersteuning.

Silvana kussens

Ontdek het comfort van Silvana hoofdkussens, waar elke slaper de perfecte ondersteuning vindt. Dankzij de unieke nekrol biedt elk kussen consistente steun, de hele nacht door, afgestemd op jouw slaaphouding.

Overige kussens

Auping en Texeler, vaste vorm kussens voor juiste ondersteuning. Het Auping Cloud kussen in verschillende hoogtes, en het Texeler Soezzz kussen kun je zelf aanpassen in hoogte door vulling toe te voegen of eruit te halen.

Hoelang gaat een hoofdkussen mee

Een goed kussen gaat tussen de 4 en 6 jaar mee. Om zolang mogelijk profijt te hebben van een goed kussen adviseren wij altijd een kussenmolton. Deze moltons vangen het transpiratievocht op en daardoor behoud de kussenvulling langer zijn veerkracht. Soms kun je een kussen ook wassen. Sowieso de synthetische kussens, maar ook de veren of dons kussens. Wij zijn daar geen voorstander van, het wassen is meestal niet het probleem maar het goed drogen wel. Blijven de veertjes of de donsjes aan elkaar geplakt dan ligt het kussen niet meer zo lekker.

Hendriksen Kussens

Hoe slaap je beter?

Lees hier onze tips

Het perfecte hoofdkussen voor iedereen bestaat niet, maar wel het beste voor jou! Met deze tips helpen we je graag op weg in de zoektocht naar het kussen dat het beste bij jouw situatie past.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.