SleepImage Silver Pocket matras

SleepImage bij Hendriksen

De matrassen, topmatrassen en boxsprings kenmerken zich door de hoge kwaliteit natuurlatex die erin verwerkt wordt. Deze natuurlatex wordt in Nederland gemaakt. Door de strenge controles van de Nederlandse en Duitse keuringsdiensten, kunnen we gerust stellen dat dit de beste, meest zuivere, duurzame en ergonomische natuurlatex is. Met dit soort materialen werken we graag bij Slaapspecialist Hendriksen en als dan ook de matrassen nog naar jouw postuur gemaakt kunnen worden, dan weten wij zeker dat je op deze matrassen de beste nachtrust krijgt die je maar kunt wensen.

SleepImage boxsprings

De SleepImage boxsprings kenmerken zich door de hoge kwaliteit pocketveren die in de boxspring gebruikt worden. De boxsprings zijn gezoneerd, dat wil zeggen dat er in de boxsprings ook schouder en lendezones zitten. Deze zones zijn er voor net dat beetje extra ondersteuning en ergonomie die je tijdens je 7 – 8 uur nachtrust nodig hebt.

SleepImage matrassen

De veelzijdige matrascollectie van SleepImage bestaat uit verschillende pocketveer en latex matrassen. De pocketveer matrassen zijn uniek in opbouw door gebruik van lichaamsprofielen en natuurlatex afdeklagen. Met vier lichaamsprofielen in drie verschillende comfortklasse is er voor iedereen een passend matras.

SleepImage topmatrassen

De SleepImage topmatrassen collectie bestaat uit twee verschillende toppers. Deze beide toppers worden gemaakt in Nederland van de beste kwaliteit 100% natuurlatex.

SleepImage Matras Natuurlijke Materialen Doorsnede Tijk

Natuurlijke materialen

Naast de beste natuurlatex die gewonnen wordt uit het sap van de rubberboom, worden er bij de Sleepimage matrascollectie ook veel natuurlijke materialen in de tijken verwerkt. GOTS katoen, wol, zijde en bamboo. Deze natuurlijke matrastijken zorgen ervoor dat je slaapklimaat, zoals temperatuur en vochtigheid gedurende de hele nacht perfect in balans zijn waardoor je ‘natuurlijk’ veel beter slaapt.

SleepImage meetsysteem

De slaapspecialisten van Hendriksen maken gebruik van het unieke Sleepimage meetsysteem. In 3 stappen komen we tot een advies dat aansluit bij jouw situatie waarbij de Sleepimage boxsprings, matrassen en topmatrassen perfect aansluiten. In de slaapproducten zijn zones aangebracht die overeen komen bij de verschillende lichaamsvormen die door het meetsysteem worden gemeten. Maak een afspraak of kom langs bij Slaapspecialist Hendriksen en ervaar zelf onze unieke en persoonlijke manier van werken. Want jouw slaap verdient onze aandacht.

SleepImage Meting

Slaapadvies bij dé SleepImage dealer in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment SleepImage boxsprings, matrassen en topmatrassen. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met andere merken en doen vakkundige leveringen.

 

We beantwoorden graag al je vragen over de SleepImage producten en stellen samen met jou, door middel van een unieke meting, een SleepImage bed of matras samen. Zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan lattenbodems, matrassen, bedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé SleepImage specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken