Beter slapen met de SleepImage slaapmeting

Wordt je regelmatig wakker met nek of rugklachten? Wil je een nieuw bed kopen, maar je weet niet welk bed het beste bij jou past? Doe de gratis SleepImage slaapmeting bij Hendriksen. Onze slaapexperts helpen je bij het vinden van jouw ideale bed.

Waarom zou je een slaapmeting doen

We slapen allemaal op een matras. Het is dus van belang dat een matras past bij jouw lichaamsbouw. Met de sleepImage slaapmeting kunnen we aan de hand van jouw lichaamsbouw bepalen welke matrassen het beste bij jou passen. Want hoewel slapen nogal lui en nutteloos lijkt , is dat het zeker niet. Het is wat onze spieren, hersens, armen en alle cellen in ons lichaam dagelijks nodig hebben. Om elke dag weer opnieuw goed te kunnen functioneren moet je lichaam s’ nachts ontspannen, herstellen, schoonmaken en opladen, zowel psychisch als fysisch. Om dit iedere nacht optimaal te kunnen doen, heeft je lichaam een goede ondersteuning nodig. Dat kan alleen maar met een bed en matras die op jouw lichaam zijn ingesteld en zo ondersteuning kan bieden waar jij het nodig hebt.

Hoe de SleepImage meting werkt

SleepImage is een mooie, logische en duidelijke methode die je in drie stappen inzicht geeft in jouw persoonlijke slaap behoeften, fysieke kenmerken en slaapgedrag. Om dat te kunnen bepalen, meten we bij Slaapspecialist Hendriksen jouw lichaamsvormen met ons unieke SleepImage meetsysteem. Op basis van een gesprek over slapen en de meting zijn onze ervaren slaapspecialisten in staat om het best passende advies te geven.

De voordelen van de Sleepimage slaapmeting

Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies is het grootste voordeel van de Sleepimage methode omdat deze is ontwikkeld door slaapspecialisten en niet door een beddenmerk, zoals bijvoorbeeld het Slaap DNA van ergosleep.

Nauwkeurig

De Sleepimage methode is ook nauwkeuriger dan bijvoorbeeld de body scans van andere beddenfabrikanten. Dat komt omdat de Sleepimage meting de enige meting is die de verhouding tussen schouders, taille en heupen ook daadwerkelijk meet. 

Persoonlijk advies

Met de Sleepimage methode krijg je na 20 minuten al een persoonlijk advies. Dat werkt natuurlijk veel prettiger dan de metingen waarbij je 3 nachten in je eigen bed op je oude matras moeten slapen met een kastje op je lijf, zoals bijvoorbeeld met een slaapsensor.

Wat is SleepImage

De SleepImage slaapmeting, is ontwikkeld door 3 slaapspecialisten waarvan de families al generaties in het slaapvak zitten. Met al die kennis en ervaring is een onafhankelijk meetsysteem ontwikkeld, SleepImage. De SleepImage methode zorgt ervoor dat je met het juiste advies op basis van jouw slaapwensen, lichaamsvorm en slaapgedrag een bed of matras koopt dat bij je past. Als een matras goed bij je past, slaap je rustiger, want minder drukpunten, en kan je dus langer in je diepe slaap herstellen. De SleepImage slaapmeting voorkomt ook klachten zoals: nekklachten, schouderklachten, rugklachten, heupklachten en tintelende handen en armen.

Wat maakt SleepImage uniek?

SleepImage is het enige onafhankelijke meetsysteem bedacht en ontwikkeld door beddenspecialisten. Beddenspecialisten die in hun beddenspeciaalzaken deze SleepImage meting op alle merken die zij in hun winkels hebben staan kunnen toepassen. SleepImage is er voor iedereen, van jong tot oud en of je nu rugslaper, buikslaper of zijslaper bent. Kom eens langs bij Slaapspecialist Hendriksen, want jouw slaap verdient onze aandacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken