Hendriksen Kussen Imperier Jonk Volendam Dons Latex

Hendriksen

Al sinds 1935 is de familie Hendriksen bezig met goed slapen. Het is dus ook niet meer dan logisch dat we na de kapok matrassen ook kussens en dekbedden onder eigen label op de markt brengen. De kapok matrassen worden inmiddels niet meer gemaakt, maar diverse andere slaapproducten worden wel voor ons gemaakt. Dit doen we natuurlijk met de inbreng van eigen kennis en ervaring. Door te werken met hoge kwaliteit materialen die voornamelijk hier in Nederland worden verwerkt zijn de
kussens, dekbedden en lattenbodem onder het Hendriksen label heel comfortabel en duurzaam.

Hendriksen bedbodems

Een goede basic lattenbodem die al sinds ons 75 jarig jubileum in 2010 in de collectie is. Deze lattenbodem is de perfecte ondergrond voor onze schuim matrassen maar ook enkele pocketveer matrassen zijn geschikt voor deze goede lattenbodem.

Hendriksen kussens

De beste kussens, onder ons eigen label. Met inbreng van onze eigen kennis en ervaring hebben we een eigen kussencollectie gemaakt. Deze collectie bestaat uit verschillende losse vulling en vormvaste kussens waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.