Hendriksen kussens kapok dons

Hendriksen

Al sinds 1935 zijn wij bezig met goed slapen. Ooit maakte we onze eigen kapok matrassen, tegenwoordig hebben we onder eigen label een collectie in kussens, dekbedden en een lattenbodem. Deze eigen collectie is samengesteld met inbreng van eigen kennis en ervaring. Door te werken met hoge kwaliteit materialen die voornamelijk hier in Nederland worden verwerkt zijn de kussens, dekbedden en lattenbodem heel comfortabel en duurzaam. 

Hendriksen kussens

De Hendriksen hoofdkussen collectie bestaat uit verschillende losse vulling en vormvaste kussens welke gemaakt zijn van alleen de beste materialen. Wij hebben kussens van onder andere kapok, dons en latex. Kies voor een dons hoofdkussen met een heerlijk zacht comfort of ga voor een vormvast latex kussen met de perfecte ondersteuning.

Hendriksen dekbedden

De Hendriksen dekbedden collectie bestaat uit een aantal dekbedden welke zijn vervaardigd door Jonk Volendam. De dekbedden zijn gemaakt van de beste materialen voor optimale isolatie en vochtregulerende eigenschappen. Kom langs in onze winkel en ervaar de kwaliteiten van ieder dekbed.

 

Hendriksen bedbodems

Een goede basic lattenbodem die al sinds ons 75 jarig jubileum in 2010 in de collectie is. Deze lattenbodem is de perfecte ondergrond voor onze schuim matrassen maar ook enkele pocketveer matrassen zijn geschikt voor deze goede lattenbodem.

Slaapadvies bij dé slaapspecialist in Dordrecht

Bij Slaapspecialist Hendriksen vind je een uitgebreid assortiment dekbedden, onderdekens, futons, kussens en topmatrassen. Wij bieden uitgebreide test- en vergelijkingsmogelijkheden met verschillende soorten dekbedden en kussens.

 

We beantwoorden al je vragen over onze producten en adviseren je graag. Zo slaap je altijd op het kussen of onder het dekbed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan topmatrassen, dekbedden en kussens. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé slaapspecialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Hendriksen Slaapspeciliast dekbedden Dons

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken