Pullman Goldline Matras

Pullman matrassen

Als je uitgerust wakker wilt worden begint dat bij de keuze voor het juiste matras. Of je nu houdt van heerlijk zacht of van iets meer stevigheid, met de unieke vering, mooie afwerking en kwalitatief goede materialen bezorgen de Pullman matrassen jouw een unieke nachtrust. Als je houdt van extra zacht kun je werken met een Pullman topmatras welke de hotelervaring compleet maakt. Bij Slaapspecialist Hendriksen hebben we een ruime keuze in Pullman matrassen en toppers. Voor proefliggen en advies kom je natuurlijk langs in onze showroom in Dordrecht. Wij adviseren u graag over de Pullman Silverline en Goldline matrassen en topmatrassen.

Wat is de levensduur van een Pullman matras?

De kwalitatief goede matrassen van Pullman gaan tot 12 jaar mee. Het slapen op een matras leidt in de loop der tijd tot een vermindering van de veerkracht en uiteindelijk minder ondersteuning aan het lijf. Dit wordt vaak opgemerkt als er wat lichamelijk klachten ontstaan in bijvoorbeeld de onderrug. Het is belangrijk je matras regelmatig de laten luchten, draaien en keren, dit noemen we het onderhoud. De impact van vocht en tempratuur kan het verouderingsproces van het matras versnellen of vertragen. Door het transpiratievocht snel aan de omgevingslucht af te geven worden bacteriën en schimmels van hun ideale leefomgeving ontnomen. Door iedere dag de slaapkamer te luchten, maar ook je bed niet helemaal dicht op te schudden, is dit mogelijk. Wij adviseren ook altijd om een goed beschermende molton te gebruiken en deze regelmatig te wassen. Het draaien en keren van het matras is ook van belang. Doe dit in het begin 4 keer per maand, en vervolgens iedere maand één keer. De matrassen van Pullman kunnen zowel horizontaal als verticaal gedraaid en gekeerd worden.

Pullman Goldline Matras
Pullman Goldline Matras

Pullman matrassen, sinds 1937 in Nederland geproduceerd.

Met de matrassen van Pullman ben je zeker van uitgerust wakker worden. De kwaliteitsmatrassen worden al sinds 1937 in Nederland geproduceerd, dit staat garant voor een hoogstaande kwaliteit. Na de oorlog opent Pullman hun fabriek in Zwijndrecht, Nederland. In de jaren 90 verhuist de fabriek binnen Zwijndrecht waarna in 2012 er een verhuizing plaatsvind naar Vroomshoop in Nederland.

Slaapadvies voor Pullman matrassen bij dé Pullman dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Pullman matrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Pullman bedden, boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Pullman producten.

 

Een Pullman matras kopen doe je bij dé Pullman dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Pullman specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Pullman Showroom Hendriksen Dordrecht

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.