Pullman Silverline matras

Loading...

Pullman Silverline matras

De Pullman Silverline matrassen serie bestaat uit zes verschillende matrassen. Zij hebben alle zes een Stretch tijk doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen.  De matrassen zijn opgebouwd met een Honingraat of InSide pocketinterieur en hebben verschillende afdeklagen.

 

  • Voorzien van handgrepen
  • Draai en keerbaar matras
  • +/- 24 cm hoog

Prijs vanaf:

 799,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80/90 x 200 cm

Pullman Silverline Matras

Specificaties van de Pullman Silverline matrassen

Merk Pullman
Matrashoogte 24 cm
Matrashardheden Standaard / Stevig
Matrastypes Honingraat / InSide pocketveer
Comfortlagen Comfortschuim / Latex / Natuurlatex
Tijk afritsbaar Nee
Tijk wasbaar Nee

Pullman Silverline matrassen collectie

De Pullman Silverline Premier is een matras met Honingraat pocket veer. De matras is afgedekt met Comfortschuim en heeft een Stretch tijk.


prijs vanaf € 799,-

De Pullman Silverline Excellence is een matras met Honingraat pocket veer. De matras is afgedekt met Latex en heeft een Stretch tijk. 


prijs vanaf € 899,-

De Pullman Silverline Luxury is een matras met Honingraat pocket veer. De matras is afgedekt met Natuurlatex en heeft een Stretch tijk.


prijs vanaf € 999,-

De Pullman Silverline Allure is een matras met InSide pocket veer. De matras is afgedekt met Comfortschuim en heeft een Stretch tijk.


prijs vanaf € 1.099,-

De Pullman Silverline Master is een matras met InSide pocket veer. De matras is afgedekt met Latex en heeft een Stretch tijk.


prijs vanaf € 1.199,-

De Pullman Silverline Royal is een matras met InSide pocket veer. De matras is afgedekt met Natuurlatex en heeft een Stretch tijk.


prijs vanaf € 1.299,-

Pullman Silverline Matras
Pullman Silverline Matras

Slaapadvies voor de Pullman Silverline matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Pullman Silverline matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Pullman boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan matrassen van Pullman. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Pullman Silverline matras kopen doe je bij de Pullman dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Pullman specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken