Swissflex Versa Natuurlatex matras 24

Swissflex bedden

Het bed bepaald de uitstraling. Kies voor uniek ligcomfort door een Swissflex lattenbodem te combineren met een Swissflex matras. Het frame zorgt ervoor dat het bed uiteindelijk goed in jouw slapkamer past. Het SF Click bed past op iedere Swissflex lattenbodem, vlak en elektrisch verstelbaar, en is uniek door keuze uit stof, houtlook of glansfolie.

Slaapadvies voor Swissflex bedden bij dé Swissflex dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Swissflex bedden en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Swissflex bedden, lattenbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Swissflex producten.

 

Een Swissflex bed kopen doe je bij dé Swissflex dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Swissflex specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht

Swissflex Uni 22 Lattenbodem

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken