Swissflex Click bed

Loading...

Swissflex Click bed

Het Swissflex Click bed is een bed waarbij de naam alles zegt. Een bedombouw welke eenvoudig aan de lattenbodems geklikt wordt. Keuze in hoofdborden en stoffen zorgen ervoor dat hij past in iedere slaapkamer. Dit bedkader is te combineren met iedere Swissflex lattenbodem.

 

  • Voor iedere Swissflex lattenbodem
  • Eenvoudig te monteren
  • Ruime keuze in stoffen

Prijs vanaf:

 640,00

Afmeting

Bij een afmeting van 90 x 200 cm, exclusief bodem, matras en hoofdbord.

Swissflex SF Click Bed

Specificaties van het Click bed

Merk Swissflex
Te combineren met Alle Swissflex lattenbodems
Framehoogte 18 / 22 / 26 cm
Hoogte vanaf vloer 18 / 14 / 10 cm

Advies over het Swissflex Click bed bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over het Siwssflex Click bed en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een bed die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Swissflex bedden, lattenbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan bedden van Siwssflex. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Swissflex Click bed kopen doe je bij de Swissflex dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Swissflex specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Swissflex SF Click Bed

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken