Swissflex Uni 14 Bridge® lattenbodem

Loading...

Swissflex Uni 14 Bridge® lattenbodem

De Swissflex Uni 14 Bridge®  lattenbodem heeft met een miximale veerweg van 50 mm op de schouderzone een uitmuntend ligcomfort en een actieve vering. Als elektrisch verstelbare bodem biedt dit matras nog meer comfort met verschillende lig en zit posities. 

 

  • Geschikt voor alle bedden
  • Verstelbaar hoofd/voeteneinde mogelijk
  • Veerweg maximaal 50 mm

Prijs vanaf:

 940,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80/90 x 200 cm

Swissflex Uni 14 Lattenbodem Bridge

Swissflex Uni 14 Bridge® lattenbodem

MerkSwissflex
ModellenOm in te bouwen / om in te leggen / op poten
VerstelbaarheidVlak / handverstelbaar / gemotoriseerd
Veerweg50 mm

Advies over de Swissflex Uni 14 Bridge lattenbodem bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Swissflex Uni 14 Bridge lattenbodem en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een lattenbodem die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Swissflex bedden, lattenbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan lattenbodems van Swissflex. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Swissflex Uni 14 lattenbodem kopen doe je bij de Swissflex dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Swissflex specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Swissflex Bridge Technologie

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken