Swissflex Versa Natuurlatex matras

Loading...

Swissflex Versa Natuurlatex matras

De Swissflex Versa Natuurlatex matras is er in een drie verschillende uitvoeringen. De natuurlatex kernen met 7 comfortzones zorgen voor een ultiem ligcomfort en geven het lichaam de juiste ondersteuning. De onderrug krijgt een extra goede ondersteuning terwijl de schouders en heupen goed weg kunnen zakken.

 

  • Versa 20 / Versa 22 / Versa 24
  • Verschillende diktes en hardheden
  • 7 comfortzones
  • Daaibaar en keerbaar

Prijs vanaf:

 1.250,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80/90 x 200 cm

Swissflex Versa Natuurlatex matras

Specificaties van de Versa 24 Natuurlatex matras

MerkSwissflex
Matrashoogte20 / 22 / 24 cm
Matraskern16 / 18 / 20 cm Natuurlatex
MatrashardhedenSoft / Medium / Firm
TijkFresh & free ECO / Wool natural

Advies over Swissflex Versa natuurlatex matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over het Siwssflex Versa natuurlatex matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Swissflex bedden, lattenbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan matrassen van Siwssflex. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Swissflex Versa natuurlatex matras kopen doe je bij de Swissflex dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Swissflex specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Swissflex Versa Natuurlatex matras

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken